Publicat 19 Nov 2020 | Reactualizat 17 Dec 2020 | Expiră 05 Ian 2021

Administrator Pagină Web

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dacă ești în căutarea unei provocări în cadrul unei companii ce menține aceleași standarde ridicate atât pentru clienți cât și pentru angajați, ai o pasiune pentru pagini web și optimizarea acestora, acest post este perfect pentru tine.
În poziția de “administrator pagină web” din cadrul echipei MINDTHEGAP, vei fi responsabil pentru buna funcționare a website-ului nostru, aducând un plus de stil și funcționalitate platformelor noastre online.

3+ ani de experiență ca administrator de pagini web sau într-o poziție similară
Bune cunoștințe de: HTML, XHTML, CSS și/sau Javascript
Abilitati de utilizare a cel putin un program dintre urmatoarele: Adobe Photoshop, Corel Draw, Microsoft Excel,
Bune cunoștințe de limbă engleză
Capacitate de sinteză și organizare

Descrierea jobului

Administrarea paginii noastre web, în vederea asigurării unui acces facil și a unei funcționalități bune a acestuia
Utilizarea celor mai bune practici de dezvoltare software pentru a livra soluții eficiente pentru website-ul și magazinul nostru online
Colaborarea cu echipa internă (customer service, marketing și producție) pentru a identifica și a ajusta anumite cerințe de sistem atunci când este nevoie
Sugerarea de noi funcționalități pentru optimizarea și îmbunătățirea programului operațional și de navigație a website-ului, pentru a atinge obiectivele de SEO

Descrierea companiei

MINDTHEGAP este un brand eclectic premium, care concepe și produce Tapet, Textile, Corpuri de iluminat și Tablouri, produse distribuite mai apoi în peste 70 de țări din întreaga lume. Credem că design-urile noastre cu un puternic caracter artistic, spiritul nostru liber, obsesia pentru calitate și detaliile bogate sunt sufletul produselor noastre, punctele noastre forte.

Pe măsură ce continuăm să creștem, căutăm în mod constant noi talente și colegi devotați. Suntem dornici să găsim oameni care caută provocări zilnice și care cred că jobul într-o companie ca a noastră este mai mult decât un simplu loc de muncă.

Vă invităm să descoperiți lumea noastră plină de combinații interesante, creativitate și spirit liber!

About MINDTHEGAP

MINDTHEGAP is a premium eclectic brand that designs and manufactures Wallpaper, Fabrics, Lighting and Wall Art products sold in over 70 countries around the world. Our powerful artistic designs, our free spirit, obsession for quality and rich details we believe are at the heart of our products, our true strong points.

As we continue to grow, we are constantly looking for new talents and devoted colleagues. We are eager to find people who look for daily challenges and who believe that working in a company like ours is more than a simply job.

Come and join our world full of intriguing combinations, creativity and free spirit!

Expirat
Administrator Pagină Web  -  Global Art Production

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close