Publicat 21 Oct 2008 | Expiră 21 Nov 2008

Administrator IT

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare
- Experienta relevanta in Windows - preferabil 2-3 ani
- Cunostinte Microsoft Exchange - nivel incepator
- Cunostinte Active Directory - nivel incepator
- Cunostinte Linux - nivel incepator
- Instalare si mentenanta hardware
- Configurare software
- Gestionarea echipamentelor periferice
- Windows XP Professional

Descrierea jobului

- Managementul datelor
- Management si configurare retele
- Asistenta utilizatori si helpdesk
- Achizitionare echipamente IT
- Proceduri si documentarea interventiilor
- Hardware - instalare, mentenanta si depanare
- Managementul componentelor si perifericelor
- Buna intelegere a sistemelor si tehnologiilor existente in acest moment pe piata

Descrierea companiei

Ensight Management Consulting este liderul local pe piata romaneasca de consultanta in management, raportat la complexitatea proiectelor derulate, la numarul si competentele echipei de consultanti. In prezent compania numara 60 de angajati.

Ensight le ofera clientilor sai solutii de transformare a afacerii, care sunt construite pe competente multidisciplinare – strategie, operatiuni, financiar, resurse umane, tehnologie – precum si pe o vasta experienta in industrii precum servicii financiare, utilitati, energie, media, servicii profesionale, produse industriale si de larg consum.
Echipa Ensight a crescut si s-a dezvoltat in jurul unor valori care au definit de la bun inceput munca noastra si modul in care alegem sa o ducem la bun sfarsit. Credem ca aceste valori - energie, curiozitate, camaraderie, perseverenta, spirit de fair-play - reprezinta esenta a ceea ce suntem si a ceea ce vrem sa devenim pe piata romaneasca de consultanta. Lucrand in spiritul lor, credem ca putem fi mai buni, mai performanti, mai apropiati de clientii si de colegii nostri. Am incercat sa invatam cum putem fi mai buni si am inteles ca forta noastra sta in Echipa.
Credem ca performantele si valorile noastre constituie o buna motivatie pentru candidati de a se alatura echipei Ensight Management Consulting. Prin mixul de consultanti cu expunere internationala si experti locali, prin proiectele foarte variate, precum si prin imbinarea unor competente multidisciplinare, compania ofera un mediu efervescent de formare si dezvoltare profesionala intr-un ritm accelerat. Construit pe un sistem foarte bun de recunoastere si recompensare a performantelor, Ensight este locul potrivit pentru cei care doresc sa se autodepaseasca si sa evolueze continuu.

Expirat
Administrator IT  -  Ensight Management Consulting SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close