Administrator Imobile (experienta administrare, constructii)

CIT Grup Srl - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3500 - 5000 RON
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

ATENTIE: nu se vor lua in considerare CV-urile depuse fara completarea interviului online de 3 intrebari aferent acestui post.

Candidatul ideal:
Are cunostinte administrare imobile, relizarea lucrarilor de constructie, semnare contracte, este capabil de a propune strategii de realizare a obiectivelor, are experienta in obtinerea avize, autorizatii.

Activitate:
Trebuie să poți dezvolta relații de lucru bune cu o gamă largă de oameni. De asemenea, va trebui să fiți bine organizat / organizata și să aveți abilități excelente de comunicare vorbită și scrisă, sa lucrati ordonat, precum și abilități de management al angajatilor, clienților, furnizorilor și propriilor activitati.

Trebuie să ai capacitatea de a gestiona un volum de muncă variat și complex. De asemenea, să aveti cunoștințe tehnice despre construcții întrucât veți fi responsabil / responsabila pentru un buget lunar de mententanta si unul anual de investitii. Experienta in domeniu este importanta intrucat relatiile proprii cu societati de constructii, instalatii, arhitectura te vor ajuta sa iti indeplineti mai usor activitatea.

Rezolvarea problemelor este o abilitate esențială, va trebuii să aveți capacitatea de a lua rapid decizii, de a te coordona cu superiorul ierarhic si de a avea intitative.Descrierea jobuluiAdministratorul de imobil este responsabili pentru achizitia, întreținerea generală, administrarea si lucrarile de constructii aduse imobilelor. Totodata acestia se ocupa de obtinerea permiselor, autorizatiilor avizelor de la institutiile publica (Primarie, ISC, etc).

Activitatea se gestioneaza si monitoarizeaza pe baza listei activitati, vei rezolva in ordinea prioritatilor, vei gestiona fiecare activitate find conducatorul / liderul / cel ce se asigura de buna desfasurare a ei, si te vei asigura de respectarea termenelor pentru fiecare activitate.Descrierea companiei

CIT Grup SRL este o companie de IT Hardware fondata in anul 2002, care in ultimii 8 ani a dezvoltat si divizia de imobiliare ajungand la peste 150 de chiriasi in Timisoara.

www.citgrup.ro
700 Office
Dumbravita Office
La Bunicu
Inchirieri ATV Hernecova
Etc.
Publicat 2 mai 2022 Reactualizat 23 mai 2022 Expiră 1 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.