Administrator Gestiune Magazin Flanco

FLANCO RETAIL SA - 5 poziții
Oraș de lucru
Arad, Barlad și alte 2
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cine ești tu?
Un om pe care cei din jur se pot baza la nevoie, o persoană de încredere. Îți plac cifrele și știi să lucrezi cu ele în MS Excel ca un maestru. Ești atent la detalii și îți organizezi lucrul cu precizie nemțească. Cunoști aplicațiile software financiar-contabile/ de gestiune și, de ce nu, ai avantajul de a fi lucrat cu soluția ERP Navision.
Dacă ai experienta anterioară în gestionarea bunurilor și valorilor sau pe un post similar de minimum 1 an o să-ți fie simplu să intri mai repede în pâine.

Descrierea jobului

Ce vei avea de făcut?
Te vеi implicа intеns în gestiunea colectivă, respectiv stoc de marfă, mijloace fixe și obiecte de inventar și asupra oricăror bunuri și obiecte din patrimoniul societății
Vei ține evidența facturilor și avizelor, vei centraliza și monitoriza transferurile de marfă, între gestiuni
Vei prelua și elibera produse în Service
Vei coordona activitatea administrativă din magazin, pentru o imagine optimă a magazinului (întreținere și reparații magazin, spațiu tehnic, spațiu depozit, office). Tot legat de magazin, vei fi responsabil cu primirea facturilor, verificarea lor și realizarea plăților pentru utilitățile publice (apă, gaz, energie electrică, energie termică, salubritate, telefon, etc.)
Vei gestiona mapa cu documentele oficiale ale punctului de lucru, pe care o vei completa și actualiza în permanență
Vei asigura suport Directorului de Magazin la în realizarea evidenței personalului: pontaj, zile libere, concedii medicale, de odihnă, schimbarea de domiciliu, de nume, de stare civilă, etc. și vei transmite aceste informații către Departamentul Resurse Umane;
Ce așteptăm de la tine?
Să fii cu mintea și sufletul deschise, să zâmbești ușor, să-ți dorești să-i faci pe cei care intră în magazinul tău să revină cu plăcere. Să-ți dorești să optimizezi modul de lucru și fluxurile din magazin pentru o activitate cât mai eficientă.

Ce îți oferim?
O perioadă de acomodare și introducere în comunitatea Flanco, în care îți vei consolida cunoștințele și vei dobândi altele noi prin training-uri dedicate online, pentru a fi pregătit să facem lucruri mari împreună. Un mediu de lucru plăcut și modern, unde se încurajează acțiunea. Oportunitatea de a crește atât profesional cât și ca om, în cea mai dinamică și prietenoasă companie din retailul electro-IT din România.
Și în plus
Vei lucra mereu cu și printre produse de ultimă generație. Vei câștiga confortabil, obținând bonus corelat cu rezultatele tale de vânzări și ale echipei din magazinul tău. Iar cum 85% dintre echipa de management Flanco a fost promovată intern, poți să ajungi oricât de sus îți dorești.

Descrierea companiei

Cine suntem noi?

Din 1994 Flanco are o misiune: să facă viața mai ușoară și mai frumoasă oamenilor prin intermediul tehnologiei. Și cum nu există doi oameni la fel, ușorul și frumosul îmbracă la fel de multe forme precum numărul celor care ne trec pragul magazinelor. Pe toți acești oameni îi călăuzim prin mulțimea de produse, branduri și oferte pentru a le oferi soluția corectă: produsul care le face lor viața mai ușoară și mai frumoasă. Pentru că nimic nu se compară cu zâmbetul unui om fericit că are în sfârșit exact ceea ce și-a dorit. Zâmbetul care se regăsește în sigla noastră și pe care fiecare dintre noi, cei de la Flanco, dorim să-l vedem pe chipurile clienților noștri.

Iată de ce ne interesează în cel mai înalt grad cine ești tu, cel ce citește aceste cuvinte. Vrem să strângem alături de noi oameni de la care să învățăm, oameni care să învețe unii de la alții, oameni care să-și pună în valoare ceea ce îi face unici. Oameni alături de care să creștem. Oameni care să crească alături de noi.

#SuntemFlanco. Creștem Oameni.

Flanco Retail S.A. colectează și procesează datele tale personale în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor UE 2016/679 și legislația națională de implementare. Detalii suplimentare, precum și eventualele actualizări privind politica de prelucrare a datelor personale, pot fi consultate la adresa https://www.flanco.ro/prelucrare-date-personale-in-cadrul-procesului-de-recrutare.

Publicat 23 sept. 2021 Reactualizat 18 nov. 2021 Expiră 21 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos