Publicat 13 Oct 2016 | Expiră 14 Nov 2016

Administrator de Sistem (colaborare) - acoperire nationala, puncte de lucru in toate marile orase ale tarii

50 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

ORASE TARGETATE: Alba Iulia, Arad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Resita, Cluj, Sfantul Gheorghe, Galati, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Iasi, Baia-Mare, Drobeta-Turnu-Severin, Targu Mures, Piatra Neam, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Valcea, Vaslui, Focsani.

La Class IT avem o oportunitate de job. Focusul nostru este pe rezultate, evolutie si implicare, pentru ca suntem HYPER Profesionisti!
Din pozitia de Administrator de Sistem (colaborare), ai acum ocazia sa te alaturi unei echipe stelare!

Daca te regasesti in descrierea de mai jos si daca esti dispus sa iti asumi efortul necesar pentru a ajunge la performanta maxima, asteptam cu mult interes sa rasfoim CV-ul tau si te vom contacta.

Descrierea jobului

Conditii colaborare:
- Disponibilitate pentru interventii,
- Permis de conducere cat B, sa detina masina personala;
- Program flexibil, sa fie disponibil atunci cand apare o interventie

Cunostinte avansate de instalare, configurare si troubleshooting sisteme de operare Windows
- Cunostinte de instalare, configurare si troubleshooting pentru suita MS Office
- Cunostinte de configurare email
- Cunostinte Hardware pentru computere si imprimante;
- Cunostinte de baza despre servicii retea si protocoale;
- Cunostinte solutii de back-up
- Preferabil o persoana cu un program flexibil (ce detine un job de teren, lejer), student sau liber profesionist.
- Responsabil, dinamic, orientat catre rezolvarea problemelor.

Descrierea companiei

Cu o experienta de peste 15 ani, Class IT este una din companiile de top care ofera servicii de externalizare IT si suport IT poactiv pentru peste 200 de clienti, companii de diferite marimi. Class IT ofera clientilor sai instrumente moderne de management IT și cu ajutorul specialistilor nostri IT, certificati international, contribuim zilnic la atingerea obiectivelor clientilor nostri si le oferim solutii personalizate pentru performantă si dezvoltare continua.

In 2013 am trecut la un alt nivel si am lansat cultura organizationala Star Team, o cultura de companie unica in Romania, completata cu emotie si conceptul joaca-munca, care accelerează performanta individuala, a echipei si a companiei.

Nava noastra este deschisa pentru noi membri, pregateste-te pentru o calatorie care iti va propulsa cariera si descopera cele 10 motive pentru care sa alegi Class IT! Asigura-te ca iti asumi valorile, misiunea continua si viziunea dupa care ne ghidam, vizitand site-urile noastre, www.starteam.ro și www.classit.ro.

Expirat
Administrator de Sistem (colaborare) - acoperire nationala, puncte de lucru in toate marile orase ale tarii  -  Class IT Outsourcing