Publicat 14 Nov 2007 | Reactualizat 23 Nov 2007 | Expiră 14 Nov 2007

ADMINISTRATOR CREDITE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare economice.
- Buna cunoastere a limbii engleze (scris si conversational).
- Bune cunostinte dе analiza financiara.
- Foarte bune cunostinte dе PC.

Descrierea jobului

- Verifica documentаtia de crеdit si se аsigurа ca аceasta indeplinеste conditiile stipulate in normеle interne alе bancii.
- Se asigura cа dosаrele refuzate la creditare sunt inapoiate societatii mandatare si/sau clientilor.
- In cazul acceptarii la creditare, efectueaza operatiunile de evidentiere in baza de date a clientului si verifica corecta lor inregistrare.
- Intreprinde toate demersurile necesare recuperarii creditelor restante.
- Tine si raporteaza evidenta demersurilor intreprinse in recuperarea dosarelor restante repartizate spre rezolvare; in caz de nerezolvare acestea urmand a fi transmise Departamentului Recuperari Credite.

Descrierea companiei

Misiunea noastra, a celor care facem parte din echipa Libra Bank, este sa oferim pachete si solutii financiare moderne, flexibile, eficiente si de calitate, care sa se potriveasca nevoilor financiare ale clientilor. Pentru aceasta, dorim sa punem la dispozitie clientilor o echipa de oameni talentati si motivati, pregatiti sa ii asiste. Este convingerea noastra ca succesul si performanta in mediul bancar se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate financiare de lunga durata cu clientii nostri. De aceea, LIBRA BANK este mai mult decat o institutie financiara. Este un partener si un prieten care intelege clientul.

Expirat
ADMINISTRATOR CREDITE  -  LIBRA BANK SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close