Publicat 27 Dec 2006 | Reactualizat 25 Ian 2007 | Expiră 27 Ian 2007

Administrator Cladiri

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca esti o persoana organizata, cu initiativa, o persoana activa si practica, o persoana cu simtul afacerii, dar si estetic,
- daca esti o persoana multitasking, orientata spre rezultate, dar care are rezistenta la stresul termenelor limita si al colaborarii cu diferiti subcontractori si furnizori fara a-i fi afectata performanta,
-daca ai studii medii, dar cunostintele si abilitatile tale, formate pe parcursul a minim2 ani de exsperienta in domeniu, depasesc educatia oferita de scoala,
esti CANDIDATUL IDEAL pentru acest post!

Descrierea jobului

Mediul de lucru este un factor important pentru performanta oricarui angajat: de aceea, administratorul cladirilor este mereu preocupat de:
- buna functionare si utilizare a spatiilor si utilitatilor,
-se preocupa de amenajarea si inchirierea spatiilor libere, de mentinerea legaturii cu chiriasii si solutionarea tuturor problemelor legate de utilitati, consumabile, paza si securitate, curatenie.
-De asemenea, se preocupa de asigurarea tuturor consumabilelor de birotica, protocol si intretinere.
Administrator cladirilor este persona care va analiza diferitele oferte si in care vom avea incredere sa aleaga cei mai buni contractori pentru lucrarile de amenajari si reparatii.
Tot el/ea este persoana care se va ocupa de cea mai profitabila alegere a chiriasilor sau a spatiilor de inchiriat pentru punctele noastre de lucru in Cluj Napoca, Timisoara, Bucuresti si Oradea!

Desi performanta ta va avea o valoare inestimabila pentru noi, vom tine cont de valoarea pe care tu i-o dai, cat si de valoarea \"de piata\".
Vom incerca sa te facem mandru(a) ca lucrezi in Brinel si vom siguri ca vei gasi in compania noastra mediul in care realizarile tale vor atinge cote nebanuite!

Descrierea companiei

BRINEL si-a inceput activitatea in anul 1991, in Cluj-Napoca, fiind in prezent unul din principalii furnizori romani de solutii informatice la cheie, prin integrarea de software, hardware si comunicatii si oferirea unui pachet complet de servicii. De asemenea, BRINEL s-a impus pe piata romaneasca de IT ca producator de calculatoare si ca dezvoltator si implementator de aplicatii software pentru managementul afacerilor. Mai mult, echipa BRINEL beneficiaza deja de experienta in implementarea in companii romanesti a unor aplicatii internationale de planificare a resurselor intreprinderii – ERP.

Expirat
Administrator Cladiri  -  NET BRINEL SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close