Publicat 23 Ian 2008 | Expiră 23 Feb 2008

Administrator baze de date (Access)- Departament Administrare Credite PF

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare,
Preferabil experienta de minim un 1 an pe un post similar
Foarte bune cunostinte operare PC (Microsoft Office – Acces, VBA)
Cunostintele in domeniul creditarii PF constituie un avantaj
Flexibilitate si initiativa
Responsabilitate
Abilitati de a lucra in conditii de stres

Descrierea jobului

·Administreaza bazele de date in vederea indeplinirii cerintelor de monitorizare a activitatii aferente creditelor PF si a cerintelor de raportare catre BNR si clienti interni
·Coopereaza cu alte colective in vederea imbunatatirii sistemului de rapoarte de monitorizare a activatii de creditare PF
·Actualizeaza zilnic bazele de date cu informatiile extrase din sistemul informatic al bancii referitoare la creditele PF si genereaza rapoartele (zilnice, saptamanale, lunare) de monitorizare a acestor credite.

Descrierea companiei

Raiffeisen Bank - un loc de munca excelent
Istoricul si traditia de 130 de ani a grupului RZB, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin în afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui visele în realitate. Iti oferim un loc de munca dinamic si provocator si întreg sprijinul necesar pentru a putea obtine rezultate foarte bune. Alatura-te echipei noastre, pune-ti amprenta personalitatii si vei reusi ! Raiffeisen Bank Romania -Banca ta de incredere ! Impreuna suntem mai puternici!

Expirat
Administrator baze de date (Access)- Departament Administrare Credite PF  -  Raiffeisen Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close