Publicat 30 Mar 2008 | Expiră 05 Apr 2008

Administrator Baza de Date

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

In primul rand pasiune pentru internet si tot ce tine de acesta.
Cerinte: Buna dispozitie, timp liber, chef de lucru, atent la detalii, constituie avantaj cunostinte minime de HTML, acces la internet de mare viteza si bineiteles un calculator.

Descrierea jobului

Acest loc de munca se adreseaza celor care doresc un venit modest in timpul liber cu eforturi minime, stand ACASA in fata calculatorului. Nu este nevoie de deplasarea la locul de munca.
Despre ce este vorba? Administrarea bazelor de date online, cu alte cuvinte introducerea produselor si optiunile acestora prin intermediul unei interfate prietenoase. Bazele de date sunt ale unor magazine online (ex. www.musicmann.ro) care necesita tot timpul actualizari, introducere de produse noi, editarea clientilor, mici ajustari grafice etc.
Mai multe detalii veti obtine accesand link-ul de mai jos.

http://999371709.3dcartdemo.com/admin/login.asp

User: 3dcartadmin
Pass: 3dcartadmin

Descrierea companiei

Cea mai buna caracterizare pe care o putem avea este cea din partea clientilor. In urma cu cativa ani am pornit la drum cu mentalitatea schimbata in privinta comertului electronic, si anume faptul ca este un contact cu clientul doar prin intermediul imaginii si a cuvantului scris ceea ce ne-a facut sa intelegem ca este foarte greu de luat o decizie in cazul achizitionarii de produse online, fapt care a generat o flexibilitate mai mare in privinta comunicarii cu clientii nostri prin toate formele de la email, fax si nu in ultimul rand prin telefon.

Expirat
Administrator Baza de Date  -  Music House Mann

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close