Publicat 14 Mai 2007 | Reactualizat 12 Iun 2007 | Expiră 14 Iun 2007

administrativ

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

persoana dinamica, nivel de limba italiana mediu,studi economici

Descrierea jobului

Responsabil cu gestiunea administrativa in general, cu referire in mod particular la: colectarea documentelor primare si contabilitatea primara a de mai multe firme; plati si solicitare facturi; efectuarea formalitatilor pentru plata cheltuielilor de intretinere catre asociatia de proprietari si alte plati conexe; facturare / plati clienti; plati TVA; pregatirea si punerea la dispozitie a contractelor; pontaj ;Urmarire plati clienti.
Pregatirea si punerea la dispozitie a documentelor administrativ-contabile, in colaborare cu biroul de contabilitate / consultanta , in scopul controlului intocmirii regulate a indeplinirii formalitatilor contabile si fiscale cerute de legea romana
Pregatirea si depunerea formalitatilor administrative conexe activitatii firmei la serviciile publice si private competente: relatii cu banca, cu Inspectoratul teritorial de Munca, Registrul Comertului.
Raporturi administrative si contabile primare cu clientii, registru de casa, contabilitate primaria

Descrierea companiei

SC firma de consultanta si prestare servicii

Expirat
administrativ  -  Co.Export Romania srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close