Publicat 13 Ian 2020 | Expiră 13 Feb 2020

Administration Officer

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunoștinte bune de operare MS Word, MS Excel;
Cunosterea limbii engleze – nivel mediu;
Spirit de echipa;
Atitudine pozitiva;
Abilitați excelente de comunicare

Descrierea jobului

Iti doresti o provocare, o apreciere si un mediu profesional care sa te motiveze? Atunci vino in echipa noastra!
Konica Minolta iti ofera sansa de a te alatura unei echipe de peste 30.000 de profesionisti din intreaga lume, care dezvolta continuu tehnologii si produse destinate capturii, prelucrarii si reproducerii imaginilor, esentiale in domeniul comunicatiei digitale.

Asculti, intelegi, zambesti, rezolvi si comunici.... o situatie rezolvata, inseamna un client multumit, iar tu ai ca responsabilitati:
- preluarea apelurilor telefonice;
- preluarea solicitarilor clientilor de pe e-mail;
- inregistrarea apelurilor telefonice/e-mailurilor, solicitarilor, sesizarilor;
- solutionarea solicitarilor transmise de client;
- emitere facturi şi arhivare documente;
- urmărire derulare contracte de servicii;
- raportari catre management


Se ofera:
Posibilitatea de a lucra intr-un mediu dinamic, intr-o echipa de profesionisti;
Training-uri periodice;
Bonusuri si premii in functie de rezultatele obtinute.

Trimite-ne un CV insotit de o fotografie pe adresa: resurse.umane(at)konicaminolta.ro, iar noi te vom contacta, cu siguranta, daca indeplinesti cerintele de mai sus.

Descrierea companiei

Konica Minolta Business Solutions Romania, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată pe 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi rețeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 24 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2014 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Expirat
Administration Officer  -  KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close