Publicat 16 Dec 2008 | Reactualizat 14 Ian 2009 | Expiră 16 Ian 2009

Adjunct Sef Depozit

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pozitia anuntata este localizata in loc. Tileagd, jud. Bihor.

Candidatul ideal ar avea studii superioare cu specializare în domeniul respectiv intre 1 -3 ani, sau studii medii cu specializare în domeniul respectiv de 10 ani.

Competente si abilitati:

* Comunicare
* Luare de decizii eficiente
* Abilităţi avansate de motivare
* Rezolvarea independentă a problemelor.
* Înţelegerea reglementărilor legale aplicabile zonei de operare
* Abilităţi avansate de analiză

Descrierea jobului

* Conducerea funcţionării zilnice a depozitului/unităţii de logistică şi distribuţia de carburanti, efectuarea de transporturi relevante din punct de vedere al accizelor

* Responsabil pentru realizarea completă a proceselor referitoare la distributia de carburanti din depozit (facturarea bunurilor - administrarea stocului - punerea în circulaţie a bunurilor - transfer stoc) în conformitate cu legile şi reglementările legale aplicabile

* Responsabil pentru păstrarea cantitativă şi calitativă a bunurilor din stoc, pentru siguranţa tehnică a depozitului, pentru conformitatea şi implementarea conformităţii la lucru, siguranţa împotriva focului, protecţia mediului

* Stabileşte utilizarea şi distribuirea optimă a bunurilor din spaţiul de depozitare disponibil, conduce şi verifică activităţile administrative referitoare la acestea şi la furnizarea de date.

* Asigură conformitatea deplină a depozitării şi distribuirii produselor cu regulile statutare.

* Implementează şi conduce activităţile de distribuţie conform contractelor de vânzări şi cererii clienţilor, pentru depozitul/unitatea de logistică în limita ariei responsabilităţilor lui/ei.

* Conduce şi organizează activitatea zilnică a echipei de lucru pe care o are sub conducere directă

* Conduce activitatea de realizare a inventarului

Descrierea companiei

In compania noastra lucrezi cu placere intr-o echipa adevarata, esti sustinut si apreciat pentru realizari, iti poti dezvolta competentele, demonstra profesionalismul si construi astfel cariera.

Expirat
Adjunct Sef Depozit  -  MOL ROMANIA Petroleum Products SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close