Publicat 21 Mai 2021 | Reactualizat 18 Iun 2021 | Expiră 21 Iun 2021

Adjunct Manager Magazin Curtea de Arges (f/m)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Adjunct Manager Magazin Curtea de Arge# (f/m)

Împreună suntem Lidl, angajator de top atât în România cât și în Europa pentru al patrulea an consecutiv și te așteptăm în echipa noastră pentru a face primul pas în cariera ta alături de noi!
Hai în echipa noastră! Intră pe cariere.lidl.ro și completează formularul online de candidatură (trebuie să atașezi CV-ul tău în format Word sau PDF).
*Candidaturile incompatibile nu pot fi luate în considerare pentru următoarea etapă a procesului de recrutare. Lidl Discount SRL
Rolul tău:  Vei coordona echipa și vei reprezenta managerul de magazin în lipsa acestuia;  Vei fi responsabil de comenzile de marfă, de gestiunea stocurilor și de inventare;  Te vei asigura că principiile de vânzare sunt implementate corespunzător în magazin;  Vei planifica activitățile și timpul de lucru al colegilor din echipă și vei oferi feedback constant;  Te vei asigura că indicatorii operaționali și de personal se îndeplinesc;  Vei participa la procesul de recrutare al noilor angajați împreună cu managerul de magazin;  Vei prelua și gestiona solicitările și eventualele reclamații ale clienților;  Vei avea un rol activ în activitatea zilnică din magazin.

Profilul tău:  Ai studii medii finalizate; studiile superioare absolvite constituie un avantaj;  Ești rezistent/ă la stres și flexibil;  Ești amabil/ă și orientat/ă către client;  Ești organizat/ă și orientat/ă către rezultate;  Ești implicat/ă și responsabil/ă în tot ceea e faci;  Experiența profesională în domeniul comercial reprezintă un avantaj.

Oferta noastră:  Un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat;  Salariu motivant cu majorări salariale garantate anual;  Sporuri salariale atractive, bonusuri și prime ocazionale;  Tichete de masă în valoare de 15 RON și tichete cadou oferite cu diferite ocazii;  Asigurare medicală privată și asigurare de accidente;  Pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei;  Zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl.
Ai aplicat
Expirat
Adjunct Manager Magazin Curtea de Arges (f/m)  -  LIDL ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close