Publicat 19 Apr 2016 | Reactualizat 17 Mai 2016 | Expiră 21 Mai 2016

Adjunct Șef Raion Produse Alimentare Proaspete

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Cunoştinţe limba engleză
- Capacitate de comunicare, flexibilitate, loialitate
- Cunoştinţe operare MS Office
- Abilităţi de conducere şi coordonare

Descrierea jobului

- Asigură, verifică şi răspunde de corecta gestionare a stocurilor şi realizează planul de vânzări
- Efectuează recepţiile şi retururile de marfa, cantitativ şi calitativ, verifică actele însoţitoare
- Prelucrează listele şi emite comenzi prin sistemul informatic sau prin procedeu manual
- Administrează stocurile, conform procedurilor de lucru
- Organizează şi răspunde de efectuarea inventarelor parţiale şi anuale
- Verifică zilnic expunerea mărfii în rafturi sau pe paleţi şi coordonează echipa din subordine, în vederea completării rafturilor şi paleţilor din zona comercială
- Verifică zilnic etichetarea corectă a articolelor din raion şi expunerea lor conform regulilor şi procedurilor de aranjare a mărfurilor

Descrierea companiei

METRO Cash & Carry România a deschis primul magazin în Octombrie 1996, fiind şi prima companie care a introdus pe piaţa din România un nou sistem de vânzare - cash & carry.
În anii următori, compania şi-a concentrat activitatea pe extinderea reţelei, ajungând astăzi la un număr de 30 de centre de distribuţie, cu o suprafaţa totală de peste 190.000 de metri pătraţi. Încă de la intrarea sa pe piaţă, METRO Cash & Carry şi-a concentrat activitatea spre a oferi clienţilor săi profesionişti o gamă variată de produse, cu un raport optim calitate-preţ.
Pentru consolida relația cu clienții săi profesioniști, METRO Cash & Carry România a lansat, în anul 2008, Centrul de competență în gastronomie și Centrul de pregătire pentru revânzători.
În 2010, compania a lansat un noul concept METRO Punct, iar în anul 2012, a deschis METRO Magazin Online, primul magazin de profil din domeniul cash & carry din România.
Începând cu martie 2012, METRO România a introdus programul de sprijinire a comercianților tradiționali LaDoiPași, construit pentru a susține micile magazine independente, prin servicii de consultanță, instruire, asistență de marketing etc. În iunie 2013, rețeaua LaDoiPași a atins peste 600 puncte funcționale în întreaga țară.
În data de 31 mai 2012, METRO Cash & Carry România a lansat programul De-ale noastre, o premieră pe piața românească, pentru a sprijini producătorii locali de legume, produsele rezultate fiind comercializate în întreaga rețea METRO România.

Expirat
Adjunct Șef Raion Produse Alimentare Proaspete  -  SC METRO Cash & Carry S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close