Publicat 11 Mai 2005 | Expiră 11 Iun 2005

Adjunct Şef de Magazin

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienţa în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi experienţa într-o funcţie de conducere sunt obligatorii Cunoştinţe de limba engleză. Limba germană constituie un avantaj. Persoană motivată, responsabilă, rezistentă la stres.

Descrierea companiei

\"REWE\"

Rewe România reprezintă în ţara noastră concernul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experienţă de peste jumătate de secol.

La ora actuală grupul REWE este reprezentat în peste 13 ţări europene, cu o cifră de afaceri de peste 40 de miliarde de EUR şi un număr total de angajaţi de peste 187.000. În afară de comerţul en detail din domeniul alimentar REWE mai este activ la nivel european şi în domeniul turismului cât şi cel al comerţului cu articole de tipul Do-it-Yourself.

În România concernul este prezent prin liniile de desfacere Billa, Selgros-Fegros, XXL Megadiscount! şi prin magazinele Penny Market.

Având în vedere puternica expansiune a companiei noastre, oferim şanse de promovare în carieră pentru angajaţii motivaţi şi dornici de a învăţa, pachet salarial atractiv corelat cu performanţele, atmosferă plăcută de lucru, în prezent compania numărând 1200 de angajaţi.

Suntem o companie internaţională în plină expansiune. Prin magazinele noastre XXL Megadiscount, deja existente, şi prin magazinele Penny Market oferim siguranţa unui loc de muncă stabil într-o echipă tânără şi de succes cu multiple posibilităţi de dezvoltare.

Expirat
Adjunct Şef de Magazin  -  Rewe Romania