Ad Operations Specialist

RCS & RDS - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Suntem în căutarea unui coleg care să ocupe poziția de Ad Operations Specialist în departamentul Digital Media Sales din cadrul DIGI Romania.

Descriere :
Este responsabil cu verificarea mediaplanurilor primite de la agenții sau clienți direcți, testarea creațiilor, implementarea, monitorizarea și optimizarea campaniilor pentru atingerea metricilor necesari și generarea de rapoarte în platforma proprie sau în platforme utilizate de către clienți.

Cerințe:
 • Cunoștințe minime de lucru în Google Ad Manager (https://skillshop.exceedlms.com/student/catalog/list?category_ids=2842-google-ad-manager) sau altă platformă de adserving;
 • Cunoștințe tehnice minime de HTML/Javascript/CSS;
 • Atenție la detalii, gândire analitică și autodisciplină;
 • Skilluri de comunicare, colaborare și lucru în echipă;
 • Abilitatea de a utiliza funcții de bază în Microsoft Excel.

Descrierea jobului

 • Implementarea campaniilor de advertising în Google Ad Manager (GAM 360);
 • Monitorizarea și optimizarea campaniilor pentru atingerea metricilor necesari;
 • Verificarea creațiilor primite astfel încât acestea să poată fi implementate;
 • Comunicarea performanței campaniilor și optimizărilor făcute către clienți și agenții;
 • Identificarea de soluții pentru creșterea eficienței campaniilor și optimizarea procedurilor interne;
 • Generarea pozițiilor de advertising în vederea lansării unor site-uri/aplicații noi;

Descrierea companiei

Grupul DIGI este operatorul de servicii de telecomunicații de top în Europa, cu operațiuni în România, Spania, Italia și Portugalia, deținătorul uneia dintre cele mai extinse și moderne rețele de fibră optică din regiune.

Compania DIGI | RCS & RDS oferă în România servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, telefonie fixă, la cele mai accesibile prețuri de pe piață.

DIGI | RCS & RDS ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu (63%) și este lider pe segmentul de servicii de internet fix (61%) și telefonie fixă (40%). De mai bine de 13 ani, peste 3 milioane de numere au fost portate în rețeaua DIGI, succes care îi asigură poziția de lider al serviciului de portabilitate.

Compania este primul operator de telecomunicații din România care a investit în conținut media și deține în prezent televiziunea de știri Digi24, patru televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, prima televiziune ultra-HD din România - Digi 4K, televiziunea Film Now (Pay-TV), trei televiziuni de documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel, precum și posturile de radio Digi FM, Digi24 FM, PROFM, Dance FM și Chill FM.

"Candidatul confirma, prin transmiterea candidaturii sale pentru pozitia descrisa mai sus, ca a citit Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale candidatilor in procesul de recrutare", disponibila pe www.digiromania.ro/ Protectia datelor cu caracter personal."

Publicat 25 mai 2022 Reactualizat 22 iun. 2022 Expiră 24 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.