Publicat 02 Sep 2008 | Expiră 03 Oct 2008

ACHIZITOR

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare; Minim 1 an experienta in domeniul achizitiilor sau vanzarilor; Foarte bune abilitati de negociere si comunicare; Cunostinte comerciale solide; Spirit de initiativa si implicare; Gandire analitica si sintetica; Disponibilitate pentru deplasari si program prelungit; Cunostinte solide operare PC: Excel, Power Point, Word. Cunostinte limba engleza si franceza ( avantaj ).

Descrierea jobului

Prospectarea pietei, identificarea potentialilor furnizori si produse, oportunitati de dezvoltare a afacerii; Negocierea si urmarirea derularii contractelor comerciale cu furnizorii; Administrarea optima a sortimentului in vederea realizarii obiectivelor de vanzari si profitabilitate; Pachet salarial deosebit; Sistem de bonusare in functie de obiective (marja comerciala, cifra de afaceri, pierderi); Sansa unei cariere intr-o companie multinationala.

Descrierea companiei

Companie Multinationala se afla printre primele din Romania in domeniul retail. Supermarketurile Companiei se caracterizeaza prin preturi mici pentru produse de calitate.

Expirat
ACHIZITOR  -  SC CDE R INTEREX SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close