Publicat 19 Iun 2008 | Reactualizat 26 Iun 2008 | Expiră 30 Iun 2008

ACHIZITOR

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

studii relevante (diploma absolvire)
experienta in domeniul achizitii
flexibilitate, consecventa
capacitate de automotivare
abilitati excelente in comunicare, negociere si luare de decizii
cunostinte aprofundate PC
cunostinte bune de limba germana si engleza
disponibilitate pentru calatorii (carnet de conducere)
rezistenta la stres

Descrierea jobului

In aceasta pozitie sunteti responsabil(a) pentru activitatea de achizitii pe grupa Dvs de produse. In atributiile Dvs intra o serie de sarcini de planificare, organizare, directionare, control si evaluare, toate vizand grupa Dvs de produse.

Descrierea companiei

Concernul nostru face parte din TOP FIVE distribuitori mobilier si amenajari interioare din Europa, fiind unul dintre leaderii de piata ai Austriei. Pentru centrala noastra din Bucuresti cautam persoane motivate si orientate catre client pentru pozitia de Achizitor.
Angajamentul personalului este piatra de temelie a succesului nostru. Va garantam ca veti avea tot suportul necesar indeplinirii sarcinilor Dvs de serviciu precum si in ceea ce priveste parcursul carierei Dvs. In ciuda dimensiunilor companiei noastre, am pastrat cultura unei firme de familie, in care omul este in centru.
Va rugam sa ne transmiteti CV-ul Dvs precum si orice alte documente relevante in limba germana. Va asiguram ca le vom trata confidential.

Expirat
ACHIZITOR  -  KIKA Mobilier SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close