Publicat 17 Feb 2017 | Reactualizat 17 Mar 2017 | Expiră 21 Mar 2017

Achizitor produse marca proprie

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare finalizate in domeniul economic;
Experienta anterioara pe o pozitie similara (achizitii produse proaspete) – minim 3 ani;
Cunostinte limba engleza - nivel avansat;
Cunostinte operare calculator MS Office - nivel avansat;
Persoana organizata, meticuloasa;
Persoana orientata catre rezultat;
Bune abilitati de comunicare si negociere;
Atentie la detalii, proactivitate, implicare.

Descrierea jobului

Negociaza cu furnizorii contractele pe categoria de produse marca proprie si import;
Decide sortimentul de produse;
Verifica saptamanal sortimentatia prin vizite in magazine si discutii cu seful de magazin;
Realizeaza rapoate si propune solutii pentru eventualele probleme semnalate
Planifica impreuna cu furnizorul activitatile de marketing pe tot parcursul anului, tinand cont de strategiile de promovare a companiei;
Urmareste realizarea promotiilor programate de furnizor;
Stabileste intalniri periodice cu furnizorii pentru evaluarea activitatii acestora;
Se ocupa de reinnoirea anuala a contractelor cu furnizorii si asigurarea respectarii conditiilor contractuale;
Analizeaza ofertele disponibile pe piata de produse, astfel incat sa obtina cea mai buna solutie din punct de vedere al raportului calitate/pret;
Dezvolta portofoliul de furnizori prin identificarea si selectarea de noi parteneri;
Se asigura de desfasurarea in bune conditii a contractelor cu furnizorii si rezolvarea eventualelor probleme care apar;
Respecta politica de pret a companiei si stabileste marjele pe categorie;
Realizeaza rapoarte saptamanale catre Category Group Manager.

Descrierea companiei

MEGA IMAGE este un lanţ de supermarket-uri cu o puternică prezenţă atât la nivel internaţional, cât şi la nivel naţional. Făcând parte din Ahold Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamică ce se află în plin proces de expansiune. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi website-urile noastre: www.aholddelhaize.com , www.mega-image.ro.
Anul acesta, prin fuziunea care a avut loc, grupul Ahold Delhaize a devenit lider pe segmentul de supermarket şi comert online printr-o reţea de 22 de mărci locale lideri de piață și 6.500 de magazine în 11 țări. Împreună, aceste mărci implică peste 375.000 de asociați în 6.500 de băcănii și magazine de specialitate și includ cel mai mare retailer online din Benelux și cele mai importante băcănii din Benelux și Statele Unite. Mărcile Ahold Delhaize sunt în topul retail-ului sustenabil, care susține responsabil sursele de producție și comunitățile locale și ajută consumatorii să facă cele mai sănătoase alegeri. MEGA IMAGE, acum parte integrantă a grupului Ahold Delhaize, este prezentă pe piaţa din România din anul 1995, dezvoltându-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clienţilor şi colaboratorilor săi. Suntem în permanentă legătura cu colegii noştri din cadrul grupului. Învăţăm, cultivăm talente şi inovam. Împărtăşim un set comun de valori, care ne fac să devenim mai puternici atât în echipă, cât şi individual. Aceste valori reprezintă fundamentul comportamentului nostru şi cheia succesului nostru.
MEGA IMAGE este o companie mereu în căutare de talente. Funcţiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerenţei strategice şi prin facilitarea execuţiei propriu-zise. Retailul îţi oferă mereu şansa de a te dezvolta într-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit şi munca în echipă este preţuită întotdeauna. Alăturându-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra într-o organizaţie multinaţională, flexibilă, dinamică, responsabilă din punct de vedere social, care încurajează iniţiativele şi dezvoltarea personală a angajaţilor săi. De asemnea, vei avea multe oportunităţi pentru a învăţa şi a te conecta cu colegii tăi din întreaga lume.
Crezi că aceasta este organizaţia care ŢI se potriveşte? Atunci alătură-te ACUM echipei MEGA IMAGE! Te rugam să trimiţi aplicaţia ta la: recrutare@mega-image.ro sau să aplici online pe: www.mega-image.ro Îţi mulţumim!  

Expirat
Achizitor produse marca proprie  -  Mega Image