Achizitor Cofetarie

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Studii superioare finalizate
  • Comportamental: integritate, deschidere, atitudine proactiva, exigenta, reactivitate, perseverenta;
  • Cunostinte: buna cunoasterea a pietei; abilitati de negociere;
  • Limba engleza

Descrierea jobului

  • Contribuie la performanta cifrei de afaceri si a rentabilitatii gamelor prin pertinenta alegerii produselor/furnizorilor si prin calitatea negocierilor sale.
  • Defineste gama, merchandisingul si planul de promotii datorita cunoasterii produselor, a nevoilor clientilor si ale pietei.
  • Negociaza conditiile contractuale cu furnizorii in acord cu politica la nivel de companie si urmareste realizarea bugetelor agreate; stabileste fluxurile de aprovizionare, garantand disponibilitatea produselor pentru magazine.
  • Este responsabil de construirea planului promotional la nivel de perimetru, respectand conditiile de rentabilitate si de atractivitate a ofertei.
  • Gestioneaza gama la nivel multi-canal si multi-format. Informeaza si acompaniaza echipele magazinelor in toate aspectele care privesc gestiunea gamei

Descrierea companiei

Auchan Retail este o companie de familie cu o prezență internațională, o companie umană și îndrăzneață. Un comerciant care se schimbă într-o lume aflată în schimbare și care vine în întâmpinarea consumatorilor tot mai interesați de starea lor de bine – Auchan are ambiția de a le schimba viața.

Pentru că Auchan Retail nu este doar un distribuitor, ci un comerciant care își selectează produsele și furnizorii, care își cunoaște clienții. Un comerciant care îmbină avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clienților săi o experiență personalizată. Un comerciant care își transformă spațiile în zone de viață și de cumpărături, de petrecere a timpului liber în mod plăcut.

Auchan Retail este preocupat atât de clienții cât și de angajaţii şi partenerii săi, acordându-le prioritate, în toate proiectele sale.

Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivați, implicați, responsabili și ambițioși. Dacă îți doreșți să activezi într-un mediu de lucru civilizat și colegial, cu numeroase posibilități de împlinire profesională, trimite CV-ul direct pe acest site sau crează-ți cont pe site-ul www.auchan.ro, secțiunea Carieră.

Informații privind Protecția Datelor cu Caracter Personal le regășiți accesând link-ul: https://cariere.auchan.ro/Account/Register#, Termenii și condițiile.

Publicat 25 iun. 2021 Reactualizat 9 iul. 2021 Expiră 25 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos