Publicat 06 Apr 2021 | Expiră 07 Mai 2021

Accounts Receivable Specialist with Dutch and French

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

For our client, a leading global supplier of innovative technical textiles for a broad range of markets and applications such as apparel, automotive, building interiors, building materials, healthcare, energy, filter media, shoe and leather goods, we recruit Accounts Receivable Specialist with English, Dutch and French.

Experience in the Accounts Receivable credit & collections area;
Experience in accounting, finance or a related field would be a plus;
Good English, Dutch and French language skills, any additional foreign language knowledge is appreciated;
Computer skills related to Microsoft Office (Word, Excel, Power Point);
SAP Knowledge or different ERP;
Team player, confident, hard working person.

Descrierea jobului

Performs the Accounts Receivable, Credit and Collections process;
Processes and reconciles incoming customer payments in our ERP system (Cash application);
Identifies overdue payments and executes dunning actions in strong collaboration with the local entity's Finance and Sales Managers;
Executes the credit management process;
Resolves open issues with the local entity;
Raises Credit Notes post approval from local entity;
Performs Accounts Receivable reconciliation;
Offers audit support for activities in scope;
Assures ad hoc support for projects, initiatives.

No: PR/020722

Descrierea companiei

...Lugera & Makler detine aspectul, abilitatile, instrumentele si tonul de entuziasm pentru a avansa lucrurile! Te pot ajuta? ...entuziast si gregar!…de ajutor si prezent!...tanar si destept!...ah, aproape ca am uitat: de asemenea, aratos!… Aceasta este pe scurt echipa Lugera & Makler din Romania.

La fel ca si colegii nostri din Olanda, Republica Ceha, Armenia, Polonia si Slovacia, suntem o gramada de oameni dedicati, fericiti, gata sa infrunte intr-un mod natural, pozitiv si prietenos toate provocarile tale...o gramada de oameni la serviciu de oameni, neconditionat!

...Alaturi de Lugera & Makler vei gasi cea mai minunata companie de resurse umane, angajamentul pe termen lung, dedicarea cu norma intreaga la locul de munca, precum si cele mai extraordinare petreceri vreodata ( suntem cunoscuti pentru locul de munca plin de distractie )...

...Ori de cate ori aveti nevoie de un partener si prieten pe termen lung, autentic si devotat, sunati-ne!…Vei simti dorinta in abordarea noastra de a fi flexibil, extrem de inovatori, ascutiti, netraditionali, de sustinere si proactivi!...Vei simti ca suntem aici pentru tine!…

Va multumim ca ati sunat la Lugera & Makler!… si extrem de important: MULTUMIM ca ati fost acolo cu noi!

Adresa noastra este: Strada Vulturilor 98, cladirea Grawe, P,1,2,3,4, sector 3, Bucuresti.

E-mail: office@lugera.ro

Telefon: +40 (0) 21 3187120, 0800 0800 70.

Prin inregistrarea CV-ului, sunteti de acord ca Grupul de companii Lugera sa prelucreze datele dvs. cu caracter personal in scopul recrutarii de personal. Potrivit legislatiei aplicabile, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, restrictionarea, stergerea si portabilitatea acestora, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul de va retrage consimtamantul (daca prelucrarea se efectueaza in baza acestui temei), trimitandu-ne o cerere la dataprotection@lugera.ro. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Grupul de companii Lugera puteti gasi pe www.lugera.ro.

Expirat
Accounts Receivable Specialist with Dutch and French  -  LUGERA & MAKLER SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close