Accounts Payable Specialist

EMERSON - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Requirements:
Bachelor’s degree in Accounting or Finance;
Previous experience of 1-2 years in accounting in a multinational company;
Fluent in English (written and spoken);
PC experience (Microsoft Office); Experience working with an ERP system would be an advantage;

Descrierea jobului

Description:
The AP Specialist will be responsible of the AP accounting activities for Emerson European locations, following Standard Accounting Policies and Procedures.

Responsibilities:
Performs routine accounts payable tasks in a timely manner including gathering information, verifying the accuracy, inputting/ processing vendor invoices (PO and non-PO) and travel & expense reports
Identifies disputes related to the invoices (quantity/pricing concerns, etc.) and is responsible of following up & resolving with the relevant department
Escalates to higher management exceptional situations where help is required
Will provide support, as required, to the various accounts payable activities in all European locations
Liaise with vendors/suppliers, business units and respond to queries
Prepares/sends account statements when required and resolves discrepancies
Provides supporting documentation for internal/external audits
Provides support in month-end closing routines

Descrierea companiei

Imaginați-vă că sunteți înconjurați de inovatori inteligenți, motivați și pasionați, care lucrează cu toții în același scop - pentru a crea soluții revoluționare care să lase lumea noastră într-un loc mai bun decât am găsit-o.

Emerson este o companie globală de tehnologie și inginerie care oferă soluții inovatoare pentru clienții de pe piețele industriale, comerciale și rezidențiale. Afacerea noastră de soluții de automatizare Emerson ajută producătorii de procese, hibrizi și discreți să maximizeze producția, să protejeze personalul și mediul în timp ce își optimizează energia și costurile de operare. Activitatea noastră de soluții comerciale și rezidențiale Emerson ajută la asigurarea confortului și sănătății umane, la protejarea calității și siguranței alimentelor, la avansarea eficienței energetice și la crearea unei infrastructuri durabile.

Parte a concernului american, Emerson Cluj-Napoca a intrat pe piața românească în anul 2006, an în care a început construcția primei fabrici în Parcul Industrial Tetarom II, un campus industrial întins pe o suprafață de 12 hectare. De asemena, în acest spațiu industrial, se află și un centru de cercetare, REDEC – Romanian Emerson Development Engineering Center – centru ce va constitui baza viitoarelor proiecte.

Un mediu dinamic este ceea ce veți descoperi la Emerson, o companie Fortune 500 cu 14,5 miliarde de dolari în vânzări și 155 de locații de producție în întreaga lume. Oamenii Emerson sunt cel mai mare atuu al companiei.

Echipa talentată a companiei se întinde pe întreg globul și împărtășește aceiași pasiune pentru progres și excelență.

Împreună, schimbăm lumea și avem toate resursele pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele profesionale.

Indiferent dacă sunteți un profesionist consacrat care caută o schimbare de carieră, un student care studiază opțiuni sau ați primit recent diploma de MBA, veți găsi o varietate de oportunități la Emerson.

Alătură-te echipei noastre și începe-ți călătoria astăzi.

Vizitați-ne la: www.emerson.com

Publicat 18 iun. 2021 Reactualizat 16 iul. 2021 Expiră 18 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos