Account Manager (Marketplace Division)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Studii
Salariu 2000 - 3000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Creșteți mai repede.

Intotdeauna căutăm pe cei cu adevărat pasionați de munca lor. Dacă vă numărați printre aceștia, puteți fi sigur că există un loc pentru dvs. în compania nostra. Am crescut foarte repede și suntem hotărâți să continuăm să facem asta. Ceea ce ne-a adus aici este dorința noastră de evoluție continuă și rezultate practice.

In compania nostra, un set de principii puternice ne ghidează munca de zi cu zi: înțelegem clientul, gândim ca un antreprenor de succes, luăm decizii susținute de date, evaluăm impactul proiectelor noastre, acționăm responsabil, ne sprijinim reciproc și crește odată cu afacerea. Ne definesc si ne ajuta sa devenim destinatia preferata de cumparaturi pentru clientii nostri.
Credem cu tărie în dezvoltarea oamenilor și, prin urmare, în fiecare an investim din ce în ce mai multă energie și resurse pentru a rămâne o organizație care învață constant. Dorim să ne asigurăm că vei avea cel mai stabil loc de munca, precum și mediul potrivit pentru a crește și a obține rezultate excelente, pentru a deveni ceea ce îți dorești la nivel personal și profesional.

Descrierea jobului

Responsabilitati principale:

Stabiliți contact cu fiecare dintre partenerii nostri alocați și creați relații de muncă solide. Generați valoare pentru partenerii companiei care își vând produsele prin intermediul site-ului nostru, cat si prin intermediul altei platformei, dezvoltând instrumentele, capabilitățile și colaborând cu echipele interfuncționale pentru a oferi rezultatele necesare. Analizați seturi de date, face corelații, trage concluzii valide și definește planuri de acțiune personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client. Analizează toți indicatorii cheie de performanță pentru acești parteneri și, împreună cu aceștia, Stabiliți măsuri pentru corectarea tuturor abaterilor
Urmăriți în mod constant toate metodele de îmbunătățire stabilite și asigurați-vă că acestea au loc la timp Efectuați analize multicanal
Dobândiți cunoștințe aprofundate asupra tuturor aspectelor legate de comerțul electronic (comercial, marketing, operațiuni) Demonstrați abilități excelente de gestionare a timpului și capacitatea de a lucra în mod independent, în timp ce utilizați resursele, politicile și procedurile departamentale

Căutați în mod activ soluții prin raționament logic și abilități de interpretare a datelor și identifică tendințele către canalul adecvat, inclusiv sugestii de îmbunătățire. Trageți concluzii pe baza analizei de date mari ca bază pentru deciziile de afaceri.

• Pachet salarial competitiv
Salariu fix și bonusuri în funcție de performanță;

• Ai grijă de sănătatea ta
La noi ai abonament medical inclus la Regina Maria și primești o serie de servicii medicale și investigații gratuite.
• Ai discount-uri la produsele noastre

Descrierea companiei

Companie românească ce activeaza in domeniul comerțului electronic si investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, compania noastra este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde.

DE CE SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI NOASTRE?

Suntem mereu în căutarea celor cu adevărat pasionați de ceea ce fac. Dacă ești printre ei, sigur există un loc pentru tine. Am crescut foarte rapid și suntem determinați să o facem în continuare. Ce ne-a adus aici a fost dorința de evoluție continuă și rezultate concrete.Credem foarte mult în dezvoltarea oamenilor și din acest motiv investim în fiecare an mai multă energie și resurse pentru a rămâne o organizație care învață în permanență. Vrem să ne asigurăm că tu vei avea siguranta si mediul în care să crești și să obții performanțe, să devii ce îți dorești la nivel uman și profesional.

. Împreună suntem o echipa!
Publicat 20 ian. 2022 Reactualizat 17 feb. 2022 Expiră 20 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.