Publicat 01 Iul 2008 | Reactualizat 30 Iul 2008 | Expiră 01 Aug 2008

ACCOUNT EXECUTIVE

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Relatiile publice reprezinta arta de a contrui o reputatie si stiinta de a o pastra. (Mihaela Nicola)

CINE ESTI TU?
Ai experienta de cel putin 2 ani intr-o agentie de comunicare si PR sau ca PR Manager, cunosti valoarea unei reputatii si metodele prin care poti s-o construiesti si s-o pastrezi, manuiesti foarte bine condeiul si vorbele, detii mestesugul construirii retelei de contacte si stii cum s-o faci sa lucreze de partea ta.

Esti pasionat(a) sa faci clientii sa zambeasca, gasesti solutii pentru situatiile de criza, iti place sa faci echipa, esti extrem de organizat(a) si stii sa anticipezi punctele slabe. Daca mai stii si engleza foarte bine, ai simtul umorului si ai experienta de trainice prietenii cu jurnalistii esti omul nostru!

Descrierea jobului

CE TREBUIE SA FACI?
Vei participa la pitch-uri, vei alcatui strategii de imagine si comunicare pe care le vei implementa urmarind ca obiectivele propuse sa fie indeplinite, vei face analize ale clientului si vei propune planuri de comunicare interna si externa.
Intr-un cuvant, vei fi vocea clientilor asignati in media si in fata publicului-tinta.

Vei mentine o relatie permanenta cu clientii, oferindu-le cele mai bune rezultate, feedback constant si proactivitate. Vei cultiva relatia cu mediile de propagare a mesajelor din planul de comunicare.

Descrierea companiei

CINE SUNTEM NOI?
Nicola Porter Novelli este o agentie de relatii publice care se bucura de o foarte buna reputatie printre partenerii nostri din comunitatea de afaceri si din media. Suntem alaturi de clientii nostri asumandu-ne rolul de consilier, dar si de partener de afaceri cu obiective comune. Suntem membri The group - cel mai extins si inovativ grup de comunicare din Romania.


Apreciem creativitatea, prospetimea ideilor, gandirea strategica si inovatia in comunicarea cu publicul.

Daca vrei sa citesti mai multe despre noi viziteaza site-ul nostru: www.porternovelli.ro.

DACA ESTI PREA CREATIV CA SA-TI COMPLETEZI CV-UL PREDEFINIT DE PE SITE TE ASTEPTAM CU UNUL PERSONALIZAT LA ADRESA: cristina.bleoju@thegroup.ro. SPECIFICA IN SUBIECT CE JOB TE INTERESEAZA.

Expirat
ACCOUNT EXECUTIVE  -  NICOLA PORTER NOVELLI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close