Publicat 09 Apr 2008 | Reactualizat 08 Mai 2008 | Expiră 10 Mai 2008

ACCOUNT EXECUTIVE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Psihoselect asista firma Agentura Creative Services in procesul de selectie si recrutare pentru postul de Account Executive. Prezinta importanta experienta de minim 2 ani in domeniul vanzarilor de servicii. Apreciem persoanele flexibile, care se pot adapta situatiilor inedite ce apar in piata.

Descrierea jobului

Postul de Account Executive presupune o activitate intensa de prospectare a pietei si identificare a potentialilor clienti. Veti participa la promovarea serviciilor companiei in randul potentialilor clienti.
Vei prezenta oferta serviciilor noastre si vei participa la negocieri in vederea semnarii contractelor.
Relatia cu clientii reprezinta un aspect important pentru pozitia prezentata, mentinandu-se o legatura permanenta cu acestia.

Descrierea companiei

Noi, Psihoselect
o echipa de profesionisti in domeniul resurselor umane, care analizeaza nevoile clientilor nostri si propune servicii customizate pentru acestia. Cu o experienta de peste sase ani in domeniu am dezvoltat un pachet complet de activitati care cuprind:
• Recrutare si selectie pentru pozitii de top si middle management
• Audit de personal (Assessment centre, Evaluarea psihologică, Evaluarea performanţelor, Evaluarea satisfacţiei n muncă)
• Training (Tehnici de vnzare, Negociere, Leadership, Teambuilding, Time management, Coaching)
• Al saptelea serviciu ( Diagnoza culturii organizaţionale, Proiecte de intervenţie organizaţională, Strategii de motivare, Restructurare organizaţională, Proiecte de retenţie a personalului)
www.psihoselect.ro

Agentura Creative Services este o agenţie specializată n creaţie publicitară, elaborare de strategii de promovare şi consultanţă de marketing.

www.agentura.ro

Expirat
ACCOUNT EXECUTIVE  -  Psihoselect

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close