Publicat 05 Dec 2007 | Reactualizat 03 Ian 2008 | Expiră 05 Ian 2008

Absolvent psihologie / psihopedagogie / asistenta sociala

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal are studii superioare de psihologie, psihopedagogie sau asistenta sociala, bune abilitati de comunicare, are cunostinte de operare pe calculator (word, excel, internet), este bine organizat, dinamic si cu simt antreprenorial. Cunoasterea limbii engleze este obligatorie. Cunoasterea limbii franceze si experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Disponibilitate pentru a lucra la sfarsit de saptamana (sambata, duminica).

Descrierea jobului

Descrierea postului:

Organizare de cursuri si formari profesionale in domeniul psihoterapie/ consiliere/ psihologie; dezvoltarea bazelor de date si a reprezentarii web; dezvoltarea de relatii profesionale cu colaboratorii si clientii centrului; reprezentarea centrului in relatie cu diverse institutii.

Ce va oferim:

Sistem Psi ofera un pachet salarial si de beneficii motivant, telefon de serviciu. Dezvoltarea profesionala este sustinuta de programe de pregatire continua

Descrierea companiei

Sistem Psi este la ora actuala cel mai cunoscut si cel mai vechi centru din Timisoara care ofera specializari si formari specifice domeniului psihologiei, psihoterapiei, si mai ales in domeniul dezvoltarii si optimizarii umane.

Din 2004 centrul ofera formari si specializari unor categorii extinse de beneficiari din mediul de afaceri, juridic, institutii si firme sau companii private etc. La ora actuala se desfasoara in paralel 11 grupuri de formare, iar numarul specialistilor care au beneficiat de cursurile de formare in cadrul centrului ajungand la aproximativ 300 de persoane in 2006.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie:
Cosmina Pacurar: 0788.763.033; cosmina.pacurar@sistempsi.ro
Oana Maria Popescu: 0730.591.771; dr.oana.maria.popescu@gmail.com

Expirat
Absolvent psihologie / psihopedagogie / asistenta sociala  -  Sistem Psi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close