Acest anunt este momentan inactiv.
Acest anunt a expirat si nu este disponibil pentru aplicare.

Absolvent psihologie / psihopedagogie / asistenta sociala

Publicat 05 Dec 2007 | Reactualizat 03 Ian 2008 | Expira 05 Ian 2008
Joburi
1
Aplicanti
-

Candidatul ideal:

Candidatul ideal are studii superioare de psihologie, psihopedagogie sau asistenta sociala, bune abilitati de comunicare, are cunostinte de operare pe calculator (word, excel, internet), este bine organizat, dinamic si cu simt antreprenorial. Cunoasterea limbii engleze este obligatorie. Cunoasterea limbii franceze si experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Disponibilitate pentru a lucra la sfarsit de saptamana (sambata, duminica).

Descrierea jobului:

Descrierea postului:

Organizare de cursuri si formari profesionale in domeniul psihoterapie/ consiliere/ psihologie; dezvoltarea bazelor de date si a reprezentarii web; dezvoltarea de relatii profesionale cu colaboratorii si clientii centrului; reprezentarea centrului in relatie cu diverse institutii.

Ce va oferim:

Sistem Psi ofera un pachet salarial si de beneficii motivant, telefon de serviciu. Dezvoltarea profesionala este sustinuta de programe de pregatire continua

Descrierea companiei:

Sistem Psi este la ora actuala cel mai cunoscut si cel mai vechi centru din Timisoara care ofera specializari si formari specifice domeniului psihologiei, psihoterapiei, si mai ales in domeniul dezvoltarii si optimizarii umane.

Din 2004 centrul ofera formari si specializari unor categorii extinse de beneficiari din mediul de afaceri, juridic, institutii si firme sau companii private etc. La ora actuala se desfasoara in paralel 11 grupuri de formare, iar numarul specialistilor care au beneficiat de cursurile de formare in cadrul centrului ajungand la aproximativ 300 de persoane in 2006.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie:
Cosmina Pacurar: 0788.763.033; cosmina.pacurar@sistempsi.ro
Oana Maria Popescu: 0730.591.771; dr.oana.maria.popescu@gmail.com

Detalii job

Industrie: 

  • Educatie / Training

Tip job: 

  • Full time

Oras: 

  • Timisoara

Nivel cariera: 

  • Entry-Level/Primii 3 Ani Exp
  • Mid-Level/Peste 3 Ani Exp

Limbi straine: 

  • Engleza

Oferta: 

nespecificat