Publicat 17 Iul 2019 | Reactualizat 14 Aug 2019 | Expiră 17 Aug 2019

1-Cofetar & 1-Patiser- Oferim Salarii nete 2500-3500 lei

1 post
Expirat
O persoana motivata, organizata, punctuala si careia sa-i placa aceasta meserie. De asemenea calificata si cu experienta in finisarea si decorarea torturilor, prajiturilor si a miniprajiturilor. Realizarea produselor conform retetelor si respectarea pasilor in fabricarea lor. Utilizarea corecta a materiilor prime si mentinerea curata a postului de lucru. Salariul oferit va fi conform experientei si capacitatii de lucru, prime de sarbatori si tichete de masa. Cofetaria si patiseria Andreea produce si comercializeaza din 1997 torturi, prajituri, miniprajituri, fursecuri, bomboane, cozonaci si alte produse traditionale, placinte, strudele, minipateuri si produse de brutarie proaspete si bune facute in laboratoarele proprii.
O persoana motivata, organizata, punctuala si careia sa-i placa aceasta meserie. De asemenea calificata si cu experienta in finisarea si decorarea torturilor, prajiturilor si a miniprajiturilor.
Realizarea produselor conform retetelor si respectarea pasilor in fabricarea lor. Utilizarea corecta a materiilor prime si mentinerea curata a postului de lucru. Salariul oferit va fi conform experientei si capacitatii de lucru, prime de sarbatori si tichete de masa.
Candidatul ideal

Persoana calificata in meseria de brutar / patiser, cu minim 1 an experienta, serioasa, competenta si cu o atitudine pozitiva.

Descrierea jobului

Prepararea si modelarea produselor conform retetelor si standardelor firmei, intretinerea curateniei la postul de lucru.
Se lucreaza intr-o singura tura, de dimineata de la 7 la 15, cu 6 zile libere pe luna.

Salariul net este cuprins intre 2500 si 3000 de lei in functie de experienta, plus tichete de masa in valoare de 300 de lei.
Expirat
1-Cofetar & 1-Patiser- Oferim Salarii nete 2500-3500 lei  -  SC Andreea ATH Grup s.r.l.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close