Observatii si comentarii

Poți adăuga un comentariu dacă accesezi CV-ul dintr-o listă de aplicanți ai unui job sau dintr-un folder.

#ID 2766900
 
37 ani din Bucuresti, casatorit
 

  Despre mine

Date fiind:
(1) experienţa mea din ulimii 2 ani in mediul privat (atat in contract cu CASMB, CASIF si OPSNAJ cat si consulturi contra-cost, inclusiv la domiciliu),
(2) experienta mea 3 ani ca medic specialist pediatru în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sectorul 4 (DGASPC-S4) (pana in 13.10.2016)
si (3) experienta mea de cca 5 ani ca medic rezident in Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "M. S. Curie",
sunt deschis colaborarii cu dvs in regim part-time sau full-time SI va stau dispozitie dvs pentru orice tip de lamurire suplimentara legata de aceasta potentiala viitoare colaborare.

Cartea mea de vizita online: www.dragoii.com

Varianta CV in limba engleza poate fi accesata la acest link:
http://andrei.dragoii.com/ALDragoi_CV_Eng.pdf

Varianta concisa a CV-ului meu in limba romana (cuprinzand si recomandarile a doi dintre mentorii mei) poate fi accesata la acest link (gazduit pe domeniul dragoii.com):
http://www.andrei.dragoii.com/anexe/CV_EUROPASS_8,11.2015_var_scurta_3pag.pdf

Numai bine va doresc, dvs si pacientilor dvs!

dr. Andrei Lucian Drăgoi
Telefon: 0744 536 568
Email: dr.dragoi@yahoo.com
Sites:
(1) www.dragoii.com
(2) https://www.researchgate.net/profile/Andrei_Lucian_Dragoi2
(3) https://univermed-cdgm.academia.edu/AndreiLucianDragoi
(4) vixra.org/author/andrei_lucian_dragoi
(5) gsjournal.net/Science-Journals-Papers/Author/1713/Andrei-Lucian, Dragoi

Site-uri secundare (create pentru informarea publicului larg pe subiecte de sanatate): med.dragoii.com, autism.dragoii.com, adhd.dragoii.com, dz.dragoii.com, obez.dragoii.com, nrf2.dragoii.com, msr.dragoii.com, cancer.dragoii.com, kangen.dragoii.com

 

  Experienta profesionala

Experienta pe departamente
  • Medicina umana: 8 ani si 9 luni
 
Mar 2018 - Aug 2018
6 luni
Medic specialist pediatru - Sika Medical
Bucuresti | Medicina umana | Medicina / Sanatate
Medic specialist pediatru in cadrul cabinetului pediatric al clinicii Sika Medical, in contract cu CASMB.
Visual Basic
Android
Microsoft Office
Microsoft Visual Studio
Visual Basic 6
Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
 
Aug 2013 - Oct 2016
3 ani si 3 luni
Medic specialist pediatru - DGASPC - sector 4
Bucuresti | Medicina umana | Medicina / Sanatate
Varianta concisa a CV-ului meu (cuprinzand si recomandarile a doi dintre mentorii mei) poate fi accesata la acest link (gazduit pe domeniul dragoii.com):
http://www.andrei.dragoii.com/anexe/CV_EUROPASS_8,11.2015_var_scurta_3pag.pdf

Email: dr.dragoi@yahoo.com
Site principal: DRAGOII.COM (URL ce va redirecționa către andrei.dragoii.com)
Site-uri secundare (create pentru informarea publicului larg pe subiecte de sanatate): med.dragoii.com, autism.dragoii.com, adhd.dragoii.com, dz.dragoii.com, obez.dragoii.com, nrf2.dragoii.com, msr.dragoii.com, cancer.dragoii.com, kangen.dragoii.com

19.08.2013 – 14.10.2016: medic specialist pediatru titular in Serviciul de Evaluare Complexă [SEC] a copilului din cadrul Comisiei de Evaluare pentru grad de Handicap la copil (din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului [DGASPC], sector 4); medic pediatru delegat al Centrului de zi “Sf. Spiridon” (sector 4, copiii instituţionalizaţi în apartamente) (mai-august 2014); coordonator Echipă Mobilă Pentru Copii cu Dizabilităţi [EMCD] (servicii integrate medicale şi sociale la domiciliu) (tot în cadrul DGSAPC - sector 4) (din 31 martie 2014); experienta semnificativa in sfera minorilor cu dizabilitati grave si foarte grave (inclusiv cazuri sociale): boli somatice (inclusiv neurologice) si psihice, boli genetice, metabolice, oncologice, infectioase etc

1 octombrie 2013 – 30 ianuarie 2014 – contract de colaborare part-time ca medic specialist pediatru (2 ore de 2 ori pe săptămână) la Clinica „Dr. Filip” (sectorul 4, Berceni)
Salariul net: 2360 RON

Microsoft Office
Visual Basic 6
Nutritie
physics
biochemistry
suplimente nutritive
Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Visual Basic for Applications (VBA)
nefrologie pediatrica
gastroenterologie pediatrica
 
Ian 2008 - Dec 2012
5 ani
Medic rezident pediatru - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii (SCUC) ”M.S. Curie” (fost Budimex)
Bucuresti | Medicina umana | Medicina / Sanatate
25 mai 2013 - Medic specialist în specialitatea PEDIATRIE prin ordinul Ministerului Sănătății nr. 806 din 2013, pe baza examenului susținut în sesiunea APRILIE 2013

1 ianuarie 2013 – 1 martie 2013 – gărzi ca linia a 2-a cu o medie de 3 gărzi pe lună, prin contract de gărzi semnat cu SCUC ”M. S. Curie” pentru întregul an 2013 (contract sistat in aprilie 2014); 4 ani de gărzi linia 3 şi apoi 2 în Secţia Unitate Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii (SCUC) ”M. S. Curie”, București, România

1 ianurie 2008 – 31 decembrie 2012 - rezidențiat pe loc (fără post) în pediatrie generală având ca spital îndrumător SCUC ”M. S. Curie”, București, România, cu accent pe nefrologia şi gatroenterologie pediatrică
Medic rezident pediatrie generală (pe loc câștigat prin concurs național de rezidențiat asigurat de Ministerul Educației și Cercetării, fără post, în SCUC ”M.S. Curie”)

Anamneză și examen clinic, diagnostic clinico-paraclinic și tratament pediatric specifice (urgențe secția UPU [Unitatea de Primiri Urgențe] și saloanele de spital ale clinicii de pedatrie SCUC ”M.S. Curie” pentru pacienții internați pe secție sau prin ambulator)

Gărzi voluntare pe secția UPU a SCUC ”M.S. Curie”: experiență de 4 ani ca linia a 2-a (iunie 2008 - noiembrie 2011), cu o medie de 4 gărzi pe lună (]3-7 gărzi pe lună)

Gărzi plătite (prin contract de prestare gărzi) pe spital SCUC ”M.S. Curie”: experiență de 1 an și 2 luni ca linia a 2-a (noiembrie 2011 inclusiv – februarie 2013 inclusiv)

Consultant IT voluntar al secțiilor de spital non-UPU și al secției UPU SCUC ”M.S. Curie”

Consultant IT voluntar, creator și implementator soft de scriere semi-automatizată de scrisori medicale de externare pacienți (Secția de Nefrologie Pediatrică a SCUC ”M.S. Curie” condusă de Conf. Dr. Mihaela Bălgrădean, medic primar pediatru cu supra-competență în Nefrologie Pediatrică, șef de clinică și șef de secție Nefrologie Pediatrică)

Consultant IT semi-voluntar în implementarea rețelei de calculatoare a secției Pediatrie III SCUC ”M.S. Curie” (condusă de Asist. Univ. Dr. Adrian Stanciu, medic primar pediatru, șeful secției Pediatrie III)

Colaborator în cercetare pediatrică (suport și consultanță IT, supervizarea realizării softului Medic+ creat pentru introducerea rapidă și evidența pacienților pediatrici, prelucrarea statistică a datelor medicale, studiu descriptiv lot de pacienți cu sindrom nefritic) in proiectul de excelență CEEX prin Viasan ”Sindromul nefritic la copil - bază de date / registru electronic(ă) la nivel național” (http://sindromnefritic.ro - website în curs de publicare) (aprilie - octombrie 2008) (proiect CEEX 2006-2008, pe o perioadă de 25 de luni, cu 3 instituții-colaboratoare: SCUC ”M. S. Curie”, Institul de Ocrotire al Mamei și Copilului [IOMC] ”Alfred Rusescu” și Universitatea de Medicină și Farmacie [UMF] ”Carol Davila”)

Articole pe temă psihiatrie pediatrică publicat în Revista română de psihiatrie a Copilului și Adolescentului: 1) volumul 4, nr. 3-4, decembrie 2010 (arpcapa.ro/ro/publicatii-2/cuprins-volumul-4-nr-3-4-december-2010): ”A proposed „hybrid” screening method for early detection of Romanian children under 4 years old at risk for Autism Spectrum Disorders (ASD)” (”O metodă „hibridă” de screening propusă pentru detectarea precoce a copiilor sub 4 ani din românia alfaţi la risc pentru dezvoltarea unei tulburări de spectru autist (TSA)”) (arpcapa.ro/wp-content/uploads/2013/02/sinteze-1.pdf); 2) “The potential contribution of pediatricians and primal care (family) physicians in child maltreatment prevention: a proposed working algorithm for Romanian pediatricians and family doctors inspired by October 2010 guideline of American Academy of Pediatrics (AAP)” (“Potenţialul pediatrilor şi al medicilor de familie în prevenţia abuzului şi neglijenţei infantile: un algoritm de lucru pentru pediatrii şi medicii de familie din România inspirat de ghidul de prevenţie publicat de Academia Americană de Pediatrie (AAP) în octombrie 2010”)

-Membru al Colegiului Medicilor din România din 4 februarie 2010 (certificat de membru nr. B10-57 / 2: certificat de medic specialist emis în 9.07.2013)
-Certificat de recunoaștere a competențelor profesionale în vederea recunoașterii titlului de calificare în celelalte state membre ale Uniunii Europene (20.04.2010)

-Perspectivă de specializare în ecografie abdominală generală, inclusiv functie 3D (ecograf personal portabil achiziţionat recent)
-Conferința Versa Media Pediatru.ro “Elemente de prevenție în tratamentul pediatric” (25-26.02.2016)
-Conferința „ColaboRARE pentru managementul bolilor rare” (29-30.01.2016)
-Conferinţa Naţională de Psihiatrie a copilului şi a adolescentului (octombrie 2015)
-Conferinta Versa Media Pediatru.ro „Actualități în practica pediatrică”(3-4.03.2016)
-Conferinţa Naţională de Psihiatrie a copilului şi a adolescentului (Spital Obregia) (octombrie 2014)
-Simpozionul de boli neuromusculare (al Societăţii de Neurologie Infantilă) (18-19.02.2014)
-Conferinţa Pediatru.ro (septembrie 2014)
-Curs de Ventilație non-invazivă (Brașov, 3-4 noiembrie 2012) (puncte EMC)
-Participare cu prezentare științifică (tema: ”Gastritele și ulcerele gastro-duodenale în pediatrie”) la Congresul Național de Medicină de Familie (2012)
-Certificat de absolvire a Programului de inițiere în competențe informatice (curs susținut de SIVECO România cu fonduri guvernamentale și private ale Fundației ”Cred”, 15-30 septembrie 2011)
-Diplomă de participare la Congresul Național de Neonatologie cu participare internațională cu tema ”Aspecte etice în neonatologie. Durerea la nou-născut” (Iași, 16-18 septembrie 2011, 14 credite EMC)
-Diplomă de participare la Simpozionul ”Modificările florei microbiene intestinale. Corelații clinice și rolul probioticelor” (București, 20-21 iunie 2012, 9 credite EMC)

14 mai – 25 mai - Examen pentru titlul de medic specialist pediatru (1 probă scrisă eliminatorie și 3 probe practice ulterioare), sesiunea aprilie 2013 (actualmente medic specialist pediatru în căutare de post în sistemul privat de sănătate)

1 ianurie 2008 – 31 decembrie 2012 - rezidențiat (pe loc național, FĂRĂ post) în pediatrie generală având ca spital-îndrumător Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii (SCUC) ”M. S. Curie”, București, România

1 octombrie 2003 – 1 octombrie 2007 - student (loc bugetar, fără taxă) la facultatea de medicină generală a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, București, România (absolvită cu lucrarea de diplomă ”Boala Berger și obezitatea”, medie generală de absolvire: 9.82)

Engleza: nivel superior
Franceza: nivel mediu

Sociabilitate și spirit colegial la un nivel superior
Tehnică de comunicare și convingere la un nivel superior
Competență de analiză critică de discurs la un nivel superior
Spirit de voluntariat
Spirit de inițiativă creativă și organizatorică

Spirit de organizatoric foarte creativ
Soft de calculator specific pentru organizarea activității medicale, muzicale, de documentare online și offline

-Calcul matematic avansat aplicat în fizică, chimie, biologie, medicină (folosind Mathcad 2001-2014)
- Experiență hardware calculatoare (înlocuire componente hardware calculatoare Desktop non-Mac: memorie RAM, placă audio, placă video, placă de rețea, periferice: imprimante, scannere, multifuncționale, webcam, harddisk extern, unitate optică externă, router wireless/non-wireless)
-Experiență parțial autodidactă în Windows XP (parțial autodidact de peste 12 ani), Windows 7 (parțial autodidact de cca 2 ani) (instalare de la 0, depanare, programare, pe sisteme laptop și desktop)
Experiență parțial autodidactă în programare, grafica digitala, Microsoft Office, baze de date, software de compoziție și notație muzicală
Software original în stadiu demo de testare și înregistrare la ORDA (soft care poate rula sub Windows XP, Windows 7, Windows Mobile 6 și 5 for Pocket PC, Android, online HTML sub ): diagnostician pediatric automat online și offline (link de referință, funcțional numai Internet Explorer [ActiveX]), diagnostician electronic pentru intoxicațiie pediatrice, automatizator de scriere pentru scrisorile medicale de externare (testat și folosit cu succes de circa 4 ani până în prezent pe secția de Nefrologie a SCUC ”M.S. Curie” condusă de Conf. Dr. Mihaela Bălgrădean), automatizator de evidență pentru fișele de internare ale pacienților, organizator de informație medicală, vizuală și muzicală prin baze de date 3D multi-criteriu (criterii și meta-criterii) sub Visual Basic 6, web-search automat multi-engine, organizator lectură folosind cuvinte-cheie, programator vizite medicale, fișe electronice de evidență pacienți, aplicație de calcul automat doze și prescripții rețete, generator automat de muzică, armonizator muzical automat.
Muzică –compoziție muzicală si interpretare muzicală instrumentala (membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România [UCMR] din 2009, membru al Fundației ”Medicina și muzica” din iulie 2013); premieră la Ateneu cu lucrarea orchestrală ”Via Crucis” în aprilie 2015 (youtube.com/user/AndreiLucianDragoi/videos); 3 albume de partituri muzicale publicate pana in prezent
Contribuții la informarea pediatrică de masă și prin 3 apariții TV (pe subiectele: Probioticele, Boala diareică acută la copil și importanța acizilor grași omega 3 în dezvoltarea fizică și psihică a copilului):
SensoTV: www.sensotv.ro/sanatate/Pediatrie-2142/probioticele#/0
www.sensotv.ro/sanatate/Pediatrie-2122/boala-diareica-la-sugar-si-copil#/0
TVR 2 (emisiunea Tonomatul de pe doi, de la minutul 6; pagină inactivă momentan din motive obiective care țin de organizarea postului TVR 2):
www.tvr.ro/inregistrari_tvr2.php?file=tvr2-27.04.2011-08_06.flv&id=TONOMATUL+DP+2

Diagnostic pediatric automat online (variantă demo) pe unul din site-urile mele personale (andreidragoi.3x.ro/PAGINA_MAMA.htm) (funcționabil numai în Microsoft Internet Explorer 6,7 și 8):
andreidragoi.3x.ro/VBS_DP/VBS_DP_ACTIVEX_FISIER_UNIC_CARE_INCLUDE_BAZA_DE_DATE.htm
Salariul net: 1600 RON

Microsoft Office
Visual Basic for Applications (VBA)
nefrologie pediatrica
gastroenterologie pediatrica
Visual Basic 6 (VB6)
 

  Educatie

14 mai – 25 mai - Examen pentru titlul de medic specialist pediatru (1 probă scrisă eliminatorie și 3 probe practice ulterioare), sesiunea aprilie 2013, promovat cu media 7.3 (actualmente medic specialist pediatru în căutare de post în sistemul privat de sănătate)

1 ianurie 2008 – 31 decembrie 2012 - rezidențiat în pediatrie generală având ca spital-îndrumător Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii (SCUC) ”M. S. Curie”, București, România

1 octombrie 2003 – 1 octombrie 2007 - student (loc bugetar, fără taxă) la facultatea de medicină generală a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, București, România (absolvită cu lucrarea de diplomă ”Boala Berger și obezitatea”, medie generală de absolvire: 9.82)

1 octombrie 2001 – 1 octombrie 2003 - student (loc bugetar, fără taxă) la facultatea de medicină generală a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca, județul Cluj, România (medie de admitere: 8.82, locul 82; medie de absolvire anul I: 8.5; medie de absolvire anul II: 8.00))

15 septembrie 1997 – 1 iulie 2001 - elev și absolvent al clasei de matematică-fizică-engleză intensiv a Colegiului Național ”Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște, cu bacalaureat susținut în iulie 2001 (medie de admitere în liceu prin examen de admitere: 9.20, medie generală pe 4 ani de studii: 9.55, diplomă de bacalaureat cu medie generală: 9.25)

15 septembrie 1996 – 1 iulie 2001 - olimpic național la disciplina chimie generală, anorganică și organică al școlii generale numărul 5 din Târgoviște, apoi al Colegiului Național ”Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște, cu următoarele rezultate:

1997 – mențiune la faza națională a olimpiadei de chimie anorganică (Slatina)
1998 – premiul III la faza națională a olimpiadei de chimie anorganică (Baia Mare)
1999 – mențiune la faza națională a olimpiadei de chimie organică (Brașov)
2000 – mențiune la faza națională a olimpiadei de chimie organică (Satu Mare)
2001 – mențiune la faza națională a olimpiadei de chimie fizică (Galați)

Participant la concursul național ”Științele Pământului” (biologie, chimie și fizică) cu următoarele rezultate:
1999 – mențiune (tabăra ”Căprioara”, județul Dâmbovița)
2000 – mențiune (Piatra Neamț, județul Piatra Neamț)

15 septembrie 1993 – 1 iulie 1997 - elev și absolvent al clasei de engleză intensiv a școlii generale numărul 5 din Târgoviște (actuală ”Coresi”), cu examen de absolvire susținut în iulie 2001 (diplomă cu medie de absolvire: 10)

15 septembrie 1992 – 1 iulie 1993 - elev și absolvent al clasei a 4-a a școlii generale numărul 5 din Târgoviște (actuală ”Coresi”) (medie de absolvire: 9.90)

15 septembrie 1990 – 1 iulie 1992 - elev și absolvent al claselor 1-3 ale școlii generale numărul 8 din Târgoviște (actuală ”Mihai Viteazul”) (mediii de absolvire: clasa I - 9.76, clasa a II-a - 9.67 și clasa a III-a - 9.63)
 

  Abilitati

Abilitati dobandite la locurile de munca

Microsoft Office
Visual Basic for Applications (VBA)
nefrologie pediatrica
gastroenterologie pediatrica
Visual Basic 6 (VB6)
Visual Basic 6
Nutritie
physics
biochemistry
suplimente nutritive
Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Visual Basic
Android
Microsoft Visual Studio
 

  Limbi straine

Engleză - Avansat , Franceză - Mediu , Italiană - Incepator
 

  Alte informatii

PREMII OLIMPIADE
1997 – menţiune la faza naţională a olimpiadei de chimie anorganică (Slatina)
1998 – premiul III la faza naţională a olimpiadei de chimie anorganică (Baia Mare)
1999 – menţiune la faza naţională a olimpiadei de chimie organică (Braşov)
2000 – menţiune la faza naţională a olimpiadei de chimie organică (Satu Mare)
2001 – menţiune la faza naţională a olimpiadei de chimie fizică (Galaţi)

PREMII CONCURSURI NAŢIONALE
1999 – menţiune la concursul naţional ”Ştiinţele Pământului” (biologie, chimie şi fizică)
2000 – menţiune la concursul naţional ”Ştiinţele Pământului” (biologie, chimie şi fizică)
 

Poti programa un interviu in viitor, cu minim o ora inainte. Il poti edita sau anula cat timp nu a inceput inca.

Aplicantul are posibilitatea de a il confirma sau de a il anula.

Daca nu a fost anulat inainte sa inceapa, ai in urma interviului 72 de ore in care sa semnalezi neprezentarea candidatului sau faptul ca interviul a fost anulat de comun acord.