eJobs, cel mai mare portal de joburi din Romania

eJobs - Portalul de joburi Nr. 1 din Romania

In 2013 eJobs.ro isi consolideaza pozitia de liber pe piata de recrutare din Romania, atingand in aceasta saptamana pragul de 2.500.000 de CV-uri active in baza de date. Numarul companiilor care au recrutat prin intermediul eJobs este de aproximativ 200.000.

Cu peste 160.000 de posturi listate in 2012, eJobs conecteaza angajatorii cu o audienta activa de candidati care ar umple capacitatea Ateneului Roman de peste 3150 de ori sau pe cea a Arenei Nationale de 45 de ori.

Cifra de afaceri a clientilor eJobs din 2012 a depasit nivelul de 40 de miliarde de Euro, adica peste 30% din PIB-ul Romaniei. eJobs este astfel nu doar cel mai mare portal de job-uri, ci si un motor pentru economia tarii, intrucat intermediaza in mod eficient cererea si oferta pe piata muncii, potrivind perfect oportunitatile profesionale deosebite cu profilul, experienta si asteptarile candidatilor.

Un top 5 al oraselor cu cel mai mare numar de CV-uri inregistrate pe eJobs plaseaza pe primul loc, asa cum era de asteptat, capitala, peste 800.000 de CV-uri fiind inregistrate de candidati ce locuiesc/lucreaza sau isi doresc sa lucreze in Bucuresti.

Cluj Napoca ocupa pozitia 2, cu peste 150.000 de Cv-uri, urmat indeaproape de orase precum Timisoara si Brasov, cu peste 130.000 de CV-uri. Locul 5 este ocupat de orasul Iasi, ce aduce aproape 117.000 de CV-uri inregistrate in baza de date eJobs.

Printre domeniile cu cel mai mare numar de CV-uri, se regasesc departamanete ce au avut de-a lungul anului trecut si cel mai mare numar de posturi scoase la concurs: Vanzari, Administratie, Achizitii Logistica sau Turism/Hotel Staff.

Preluare infografic

Copiaza codul de mai sus pentru a afisa infografia eJobs pe site-ul tau.


 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close