ZYK CONCEPT S.R.L

check_circle Companie verificată

ZYK CONCEPT S.R.L

check_circle Companie verificată

Despre

ZYK CONCEPT SRL este partener B2B Orange Romania. Motto-ul ZYK CONCEPT este ca "Business-ul meu este ca mine: de neoprit!", din acest motiv, noi nu numai ca am reusit sa ne atingem obictivele lunar, insa mereu le-am depasit si am demonstrat, prin rezultate, ca suntem cea mai buna versiune a noastra si cautam intotdeauna sa ne imbunatatim.
Echipa noastra este formata din tineri cu experienta in telecomunicatii de peste 10 ani, cu orientare spre realizarea obiectivelor si spre rezultat. Ne adresam companiilor mici si mijlocii din zona Bucuresti si Ilfov oferindu-le solutii personalizate de comunicare pentru afaceri, pentru servicii integrate mobile, fixe și TV.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Intrarea Nicolae Iorga 40, ILFOV

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close