ZUNDERMAX SRL

check_circle Companie verificată
1

ZUNDERMAX SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

Suntem o companie europeana de munca temporara specializata in recrutarea, formarea si plasarea salariatilor ce detin calificari inalte.

Colaboratorii nostri se deplaseaza pe intreg teritoriul european si beneficiaza de vehicule, utilaje si cazare in locul de desfasurare a misiunii.

Misiunea noastra este ghidata de stricta respectare a legislatiei in vigoare din cadrul Uniunii Europeane, cat si de exigentele prevazute de norma ISO 9001.

Solutiile noastre sunt special create si adaptate pentru a raspunde nevoilor speciale ale companiilor.

 

Pentru a va raspunde solicitarilor, ZUNDERMAX va sta la dispozitie si va ofera o gama larga de solutii in domenii precum:

TAMPLARIE
MONTAJ MOBILIER
IZOLATII EXTERIOARE

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Media

Contact

Calea VITAN 58 , BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close