Zitec

check_circle Companie verificată
9

Zitec

check_circle Companie verificată
9

Despre

Zitec nu este compania dvs. IT obișnuită. Zitec este o echipă minunată, care cauta întotdeauna oameni pasionați care să i se alăture în încercarea continuă de a crea cea mai bună echipă de ingineri software.

Pentru Zitec, programarea depășește doar scrierea liniilor de cod. Este vorba despre înțelegerea obiectivului final și implicarea în proiectele la care lucrăm. Ne străduim să avem un impact pozitiv în timp ce căutăm următorul instrument sau proces care ne va ajuta să ne îmbunătățim.

Din 2003, pana in prezent, Zitec a livrat mai mult de 350 de proiecte în 15 țări de pe 3 continente, acoperind specialități precum cercetare și dezvoltare, cloud computing, aplicații mobile, marketing online și design web utilizând în același timp tehnologii și platforme precum: PHP, Zend Framework, Drupal, Magento , Symphony, Phalcon, .NET, Node.js, MySQL, iOS, Android, Windows Phone, Google AdWords sau Google Analytics. Și aceasta este doar pentru a vă putea face o idee despre noi.

Top 3 lucruri interesante pentru care suntem cunoscuți la Zitec:

- ZiHack - hackathon-ul nostru de 24 de ore (http://blog.zitec.com/)

- Zitec HQ - unul dintre cele mai distractive și elegante birouri din România (http://makeit.software/)

- White Rabbit - propria noastră bere artizanală (http://whiterabbit.beer/).

La Zitec respiram tehnologie – asa cum unii oameni adora pisicile, moda, sportul sau filmele, oamenii nostri iubesc tehnologia si codificarea. Oferim un mediu prietenos si distractiv pentru ca ne dorim o echipa fericita, ii incurajam si le oferim sprijinul nostru deplin tuturor membrilor Zitec pentru a continua sa studieze si sa dobandeasca noi abilitati.

Cautam oameni pasionati de tehnologie si dornici sa experimenteze un loc de munca in care distractia si pozitivitatea plutesc in aer. Dacă sunteți interesat să vă alăturati echipei Zitec, trimiteți-ne CV-ul! Sau pur și simplu faceți o vizită la sediul nostru într-una dintre nopțile #makeitmusic dacă doriți doar să ne cunoașteți și să beți ceva. Sau două. :)

Joburi

Social

Contact

Splaiul Unirii Nr.165, Cladirea TNO2, Etajul 6, Sector 3, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close