Despre

Xerox Corporation (NYSE: XRX) este un lider tehnologic axat pe intersectia dintre digital și fizic. Folosim automatizare și personalizare de generatie urmatoare pentru a redefini productivitatea, a genera cresterea si a face lumea mai sigura.

 

Ganditi-va la toate posibilitatile. Noi facem. #MadeToThink

 

In era muncii inteligente, nu ne gandim doar la viitor, ci îl cream. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare și soluțiile inteligente de lucru - oferite de Xerox ® - ajuta oamenii sa comunice si sa lucreze mai bine.

 

Suntem o companie americana ce comercializaeaza produse si servicii de tiparire si documente digitale in peste 160 de tari si ca o mare companie dezvoltata, suntem plasati constant in lista companiilor Fortune 500. Incepand cu anul 2016, Xerox a separat operatiunile de servicii de procesare a afacerilor, intr-o companie noua – Conduent.

 

La Xerox lucram in industria documentelor de peste un secol si am adus in fiecare zi multe din obiectele de birou pe care toata lumea le foloseste la serviciu. De la prima imagine xerografica realizata in anul 1938, la descoperirile noastre in domeniul calculelor casnice si de afaceri din anii ‘70 si pana in prezent, am avansat afacerile din prima zi.

 

In urma cu 50 de ani, Xerox a infiintat Centrul de Cercetare Palo Alto pentru a fi laboratorul nostru tehnologic avansat si pentru a conduce inovatiile viitoare. De atunci, centrul a avut un impact extraordinar asupra lumii. Ne mandrim cu cercetatorii nostri ce au inventat mai multe elemente importante ale calcularii personale si au descoperit cele mai importante tehnologii ale timpului nostru ( interfata grafica cu utilizatorul, Ethernet, imprimarea cu laser). Xerox defineste experienta de lucru moderna, incepand cu copiatorul, ce a schimbat cursul istoriei, inoveaza si se asigura ca putem avea un impact la fel de durabil si in viitor.

 

Inovatia Xerox este concentrata atat asupra activitatii principale de imprimare, activitate in care ramanem lider mondial, dar si pe piete adiacente cum ar fi software si servicii critice pentru transformare digitala, cercetare si dezvoltare ce ne vor aduce succesul si in urmatoarele decenii. Ramanem fideli patrimoniului nostru prin rezolvarea problemelor de afaceri cu servicii diverse, tehnologii inovatoare si expertiza oamenilor si ajutam intreprinderile sa imbunatateasca fluxul de munca pentru o mai mare performanta, agilitate si trasnformare.

 

Daca iti doresti sa lucrezi alaturi de oameni pasionati de idei noi si sa oferi o experienta perfecta, sigura si durabila clientilor nostri, te asteptam sa iti construiesti cariera alaturi de Xerox.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Palat, Nr. 1, Iasi, Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close