Workforce Recruitment S.R.L.

check_circle Companie verificată

Workforce Recruitment S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Worforce Recruitment reprezinta o agentie de plasare a fortei de munca, din Romania, creata in scop de recrutare a personalului temporar/perioada nedeterminata, pentru munca in Olanda, in domeniul industriei alimentare, textile sau in depozite. Aceasta este prezentă pe piața forței de muncă din anul 2016.

Facem parte din compania Flexspecialisten Tempsolution B.V, companie olandeză, cu sediul în orașul Oss care se ocupă cu angajarea muncitorilor temporari din Polonia, România și Olanda printr-o experiență de 25 de ani în recrutarea de personal pentru două domenii mari precum producție și logistică.

Cele mai multe locuri de muncă presupun ambalarea diferitelor produse, cum ar fi: dulciuri, haine, cosmetice, legume, fructe, carne, condimente.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Dimitrie Pompeiu, Bucuresti, Cluj-Napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close