WINBET

NIKO GROUP COM S.R.L.

Companie verificată

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

WINBET a devenit rapid cel mai de succes lant de sali de jocuri din Europa de Est si Centrala, cu o experienta de 20 de ani pe plan international, fiind prezenti in Bulgaria, Serbia, Croatia, Georgia, Belarus si Tanzania, iar din anul 2007 si in Romania. Inca de la infiintare, WINBET este una dintre cele mai prestigioase sali de jocuri de pe piata romaneasca, astazi avand un lant de 9 sali de jocuri, cea mai recenta deschisa dintre ele fiind in 2019. In salile WINBET gasesti o mare varietate de aparate de tip slot-machine si rulete electronice ai celor mai renumiti producatori din industrie si, bineinteles o multitudine de Jackpot-uri locale. Aici, clientii vin pentru castigurile ce ii asteapta in fiecare sala de joc, dar si pentru atmosfera care te scoate din stresul cotidian, evenimentele originale si pline de distractie WINBET facandu-i sa se simta foate bine. 
La WINBET, sansa este de partea jucatorului. Compania organizeaza periodic concursuri, ofera bonusuri de fidelizare si promotii in functie de dorintele clientilor, iar petrecerile tematice ofera distractia de care au nevoie. Pe langa salile de jocuri, WINBET pune la dispozitia impatimitilor acestui domeniu, platforma www.winbet.ro, ce ofera o gama variata de sloturi, unde clientii pot alege fie varianta de joc cu diamante virtuale fie cu bani reali facand un depozit prin intermediul unei varietati de optiuni de depozitare usoare oferite acestora. Cei de la WINBET cred in varietatea produselor inovatoare si clasice combinate cu atmosfera placuta de jocuri online, echipele de profesionisti satisfacand in permanenta numarul tot mai mare de jucatori. Echipa WINBET este una pasionata de domeniul jocurilor de noroc, este tanara si dinamica si garanteaza servicii excelente, deoarece clientii WINBET, o data ce le trec pragul devin prieteni.
Daca esti pasionat de acest domeniu sau pur si simplu iti doresti sa iti incepi o noua cariera alaturi de o echipa unita si profesionista, aplica pentru unul din joburile care ti se potrivesc cel mai bine. Te asteptam in echipa WINBET!

Joburi
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.