White Image - Loyalty Solutions

check_circle Companie verificată
28

White Image - Loyalty Solutions

check_circle Companie verificată
28

Despre

In 2003 am fost primii care am adus conceptul de email marketing in Romania. Am vrut sa aratam ca email marketing inseamna mai mult decat un simplu email. De atunci, aratam tot ce sta in spatele unui email si, mai ales, cum trebuie sa se desfasoare o comunicare one-to-one pentru a avea rezultatele asteptate.

Din 2003 si pana in prezent, ne perfectionam. Cream si implementam noi servicii, instrumente, produse, pentru ca toti clientii nostri sa beneficieze de campanii de email marketing de succes. Consideram ca gandirea creativa este o parte importanta a acestui succes.

Printre clientii White Image se numara:  ING Bank, NN, Skoda, Seat, Audi, Volkswagen, eMag,  Vola, Patria Bank, Romstal, Happy Tour, Aerotravel, Porsche Bank, Flanco, Dacia, Renault, Melkior, Farmaciile Dona, Gandul, Legrand, Nestle, Otter, Vodafone, Ziarul Financiar.(http://www.whiteimage.net)

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str Brezoianu, nr 4, Et 2, Sector 5, cod 050023 (sediul soc:Str. Piscului 5 BUCURESTI), Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close