VULPOI & TOADER MANAGEMENT

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

VTM este o companie �nfiinţată �n Mai 2004 al cărei portofoliu conţine clienţi din domenii de activitate diverse, precum: industria petrolului, servicii de consultanţă IT, telefonie mobilă, industria de construcţii, comerţul cu bijuterii, sectorul cinematografic şi sectorul imobiliar. VTM �şi concentrează activitatea pe următoarele tipuri de servicii: servicii de procesare şi contabilitate, instruirea personalului, servicii de consultanţă fiscală şi financiară, servicii de administrare şi management, raportare conform IAS, ghidarea �n alegerea programului financiar sau de contabilitate care corespunde cel mai bine specificului companiei. Societatea VTM a fost �nfiinţată de profesionişti din domeniul contabil şi cel financiar. Experienta personalului combină cu succes teoria economică, comportamentul etic şi practica contabilă.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.