VS ARC BRITISH APPAREL

check_circle Companie verificată
1

VS ARC BRITISH APPAREL

check_circle Companie verificată
1

Despre

DESPRE TOPSHOP

Topshop este un retailer dinamic, care conectează oamenii cu tot ce înseamnă avangarda în materie de fashion, stil și cultură. Peste 300 de noi modele must have, din colecțiile mainline și cele de accesorii sunt lansate săptămânal; de asemenea, propune o colecție denim extrem de versatilă, colecție care vinde global 1 pereche la 10 secunde.

Recunoscuți ca fiind campionii design-ului colaborativ și al noilor talente, lista personalităților de seamă care au facut parte din campaniile Topshop conține nume precum Cara Delevingne, Karlie Kloss, Jourdan Dunn, și bineînteles Gigi și Bella Hadid. Majoritatea hub-urilor de designeri Topshop au căpătat deja recunoaștere mondială, în special colaborările cu iconicul supermodel Kate Moss, mult apreciații designeri britanici JW Anderson, Christopher Kane și Joanathan Saunders, cea mai recentă fiind cea alături de premiatul designer Michael Halpern. Inovația permanentă, prin parteneriate tehnologice exclusive alături de Oculus Rift și platforme sociale – precum Twitter, Facebook și Pinterest – asigură recunoașterea retailer-ului ca fiind un lider digital și mereu în linia întâi a viitorului.

Topshop oferă gratuit serviciul premium de Personal Shopping și Styling doar într-o selecție de magazine din cele 604, parteneri digitali și francize prezente în peste 35 de țări. Magazinul principal al brandului, din Oxford Street, Londra are peste 1000 de metri pătrați și primeste în jur de 400,000 de vizitatori săptămânal. Topshop.com atrage în medie 4.5 milioane de vizitatori săptămânali, fie că sunt pe mobil, tabletă sau desktop și livrează în peste 100 de țări folosind o platformă tranzacțională dedicată în 9 dintre ele.  Topshop.com oferă consumatorilor, fanilor și follower-ilor o experiență de shopping interactivă și greu de egalat.

DESPRE TOPMAN

Cei care au reușit să pună moda masculină pe harta internațională a fashion-ului, brandul britanic Topman este o autoritate în domeniul stilului. De la modele iconice la liniile clasice, Topman și-a câștigat renumele printr-o abordare energetică și nestavilit, o dorință de a produce modă masculină cu adevărat aspirațională.  Topman a lansat colecții capsulă Exclusive, în colaborare cu Charlie Casely-Hayford, James Long, Astrid Andersen, Agi & Sam, Nasir Mazhar și Sibling, alături de renumiți ambasadori de brand precum Nick Jonas, Douglas Booth și James Bay.

Împingând trendurile înainte și schimbând felul în care bărbații privesc shopping-ul, Topman oferă gratuit servicul de personal shopping în magazine selecționate. Amprenta globala a Topman include peste 160 de magazine în UK, și un total de 420 la nivel global, în 34 de țări. Topman.com lansează peste 250 de produse săptămânal și oferă livrare către 100 de țări.

DESPRE VOICI LA MODE GROUP

Înființat în 1960, în Cipru, Grupul Voici La Mode a fost partener în franciza pentru Marks and Spencer Cipru pentru mai bine de 60 de ani. În 2017 a intrat pe piața din România prin preluarea M&S. Astăzi, deține 35 de magazine în Cipru și România, inclusiv Topshop Topman, Marks & Spencer, Celio, Dorothy Perkins, Wallis, Evans si Cafe La Mode.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: https://voicilamode.com/ 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Metropolis Center, Strada Grigore Alexandrescu 89-97, Mezanin, Corp B, Sector 1, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close