VLT EXPERT BROKER DE ASIGURARE

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 VLT ASIGURARI este o societate cu capital romanesc, ce activeaza in domeniul asigurarilor inca din anul 2004. Aceasta a functionat initial sub forma de agent de asigurare - VLT AGENT DE ASIGURARE SRL urmand ca si in anul 2008 sa fie autorizata ca si societate de brokeraj - VLT EXPERT BROKER DE ASIGURARE SRL ,in baza Deciziei CSA numarul 899 din data de 01.10.2008 inregistrata la Registrul Brokerilor cu numarul 519/03.10.2008.



   Prin serviciile de brokeraj in asigurari VLT EXPERT BROKER DE ASIGURARE  dezvolta un program de asigurari care sa raspunda perfect cerintelor impuse de specificul activitatii dumneavoastra.    Echipa VLT EXPERT BROKER DE ASIGURARE  este alcatuita din persoane cu experienta bogata in domeniul asigurarilor si este pregatita sa raspunda prompt la orice solicitare in domeniu venita din partea clientilor proprii, precum si a potentialilor clienti.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.