Vivre

check_circle Companie verificată
28

Vivre

check_circle Companie verificată
28

Despre

Vivre a început să-și dezvolte afacerea în 2012, devenind cel mai important retailer online de pe piața românească, precum și o mare parte din Europa Centrală și de Est ( România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia ), menținând atât cultura sa inițială, cât și pasiunea și dorința de a construi ceva minunat!

 

În prezent, Vivre reprezintă principalul retailer online din industria home & deco din România cu peste 150 000 de piese de mobilier, decorațiuni și accesorii de la peste 1000 de branduri din toată lumea. Suntem o destinație pentru calitate și ne dorim să aducem în casele clienților acel “ je ne sais guoi” prin produse cu design original, atent lucrate și pregătite să înfrumusețeze orice spațiu. Suntem mereu atenți la dorințele clienților și la cele mai noi tendințe selectând obiecte din toate colțurile lumii, din diferite stiluri și le aducem în atenția clienților sub forma colecțiilor zilnice.

 

Cu peste 300 de profesioniști care formează comunitatea Vivre, subliniem atât clienții, furnizorii, cât și mediul nostru de lucru motivant. Ne ocupăm de situații dificile în îmbunătățirea experienței utilizatorului, găsirea și sortarea produselor, automatizarea operațiunilor logistice și a proceselor de depozit, avansarea interacțiunilor cu clienții, rafinarea rapoartelor și a datelor, marketingul și eficiența contabilă. Credem că toate domeniile activității noastre sunt atinse de oameni profesioniști.

 

La Vivre vei găși un mediu tânăr de lucru, într-o continuă dezvoltare profesională și personală. Ne plac lucrurile frumoase și ne străduim să folosim la maxim oportunitatea de a face parte dintr-o companie în continuă dezvoltare.

 

Ești inspirat, motivat și dornic de a face parte dintr-o companie în plină dezvoltare? Te invităm să faci parte din viața Vivre unde vei găsi o lume plină de energie, cu competiții distractive, networking sau chiar pauze relaxante în care ne delectam cu fructe, cafea sau ceai, ne relaxăm în scaunul de masaj sau printr-un joc de fussball sau ping pong.

Joburi

Social

Contact

Bulevardul TUDOR VLADIMIRESCU. Nr. 22, GREEN GATE OFFICE, Etaj 7, BUCUREŞTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close