VITESCO TECHNOLOGIES ENGINEERING ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
7

VITESCO TECHNOLOGIES ENGINEERING ROMANIA SRL

check_circle Companie verificată
7

Despre

În anul 2019, Divizia Powertrain Continental a devenit Vitesco Technologies. Compania Vitesco Technologies reunește întregul spectru de expertiză tehnologică Continental Drivetrain. În România ne găsiți în Timișoara, Sibiu, Brașov și Iași. Timișoara, Sibiu și Iași sunt centrele noastre de inginerie în timp ce în Brașov regăsiți centrul de producție. Misiunea companiei este de a dezvolta tehnologii inovatoare și soluții eficiente de electrificare pentru toate tipurile de vehicule. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare. 

 

VIZIUNEA NOASTRĂ
ELECTRIFICARE. EMOȚIE. PRETUTINDENI.

 Electrified. 
Țelul nostru: Pavăm drumul pentru o mobilitate curată prin sistemele noastre de electrificare.

 Emotion. 
Atitudinea noastră: Dezvoltăm soluții inteligente și de încredere pentru a susține mobilitatea curată. 

 Everywhere. 
Arena noastră: Noi facem mobilitatea electrică posibilă oriunde în lume – pentru fiecare piață, pentru fiecare structură și pentru fiecare persoană. 

Soluțiile noastre mențin fluxul durabil și eficient de resurse umane, bunuri și servicii. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate și totodată ne îndeplinim responsabilitatea socială față de societate, demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru clienți și o alegere înțeleaptă pentru investitori.

Joburi

Social

Contact

Calea Buziasului 11A, 300699 Timisoara, Romania, Timisoara

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close