Vincon Romania

check_circle Companie verificată

Vincon Romania

check_circle Companie verificată

Despre

Vincon Romania si-a dedicat peste 60 de ani de experienta perfectionarii vinului, distilatului din vin dar si bauturilor spirtoase sau a otetului. La fel ca un vin bun, din 1949 si pana in acest moment, compania a evoluat constant atingand un prag de maturitate ce ne permite sa ne pozitionam ca lideri pe piata vinului romanesc.

Cele mai cunoscute branduri din portofoliul Vincon sunt Beciul Domnesc, 7 Pacate, Vita Romaneasca, Muscatel dar si vinarsurile Jad si Miorita. Doar in ultimii 5 ani, Vincon a primit peste 50 de medalii care atestă calitatea vinurilor şi vinarsurilor sale atat in mediul autohton cat si in cel international.

Inca de la privatizarea companiei din 1999, s-a investit constant in perfectionarea tehnologiei dar si in oameni, ei reusind sa integreze schimbarile noii ere cu traditia vinului bun.

De mai bine de jumatate de secol, echipa Vincon face fata tuturor provocarilor cu un dovedit mix de stoicism si creativitate care ii confera acel caracter aparte tipic intregii organizatii.

Joburi

Social

Contact

STR. AVINTULUI Nr. 12, FOCSANI VRANCEA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close