Vilezsál Consulting S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Te consideri un antreprenor? Îţi place să ajuţi clienţii să găsească soluţii la problemele lor? Dacă este aşa, locul acesta de muncă ar putea fi o mare oportunitate pentru tine.

DAVINVENT CONTROLL KFT colaborează cu o mare companie nemţească cu sediul principal în Cologne(Germania), care este una din companiile europene lidere in sectorul intermediar de finanţe.
Căutam persoane foarte motivate şi cu multă energie, care vor să fie parte de echipa noastră pentru a extinde compania pe piaţa spaniolă.

STUDII MINIME:
Studii liceale
Cunoştiinţe medii de limbă engleză

SE OFERĂ:
Dezvoltare profesională fără limite
Evoluare rapidă în companie mulţumită formări continue
Ambient bun de lucru
Orar flexibil
Carieră internaţională
Salariu atractiv
Posibilitatea de a munci online

Nu este nici o problemă dacă nu au experienţă aceste persoane.
Programul este de 8-10 ore pe săptămână în regim part-time(în timp se poate opta şi pentru regim full-time unde salariile sunt cu totul la alt nivel).
În funcţie de interviul pe care îl vom susţine vom hotarâ dacă se potrivesc persoanele pentru acest job.

Luând în considerare experienţa şi ambiţia persoanei alegem ce i se potriveşte mai bine dintre următoarele oportunităţi de muncă: responsabilitatea de a conduce o echipă, consultanţi cu jumătate de normă sau cu normă întreagă.

Dacă ai experienţă deja în sectorul financiar va fi valorificat.
Dacă niciodată nu ai muncit în acest domeniu, dar eşti interesat, ar putea fi oportunitatea ta. Dispunem de pregătiri gratuite pentru a putea deveni expert.

Date de contact:
Email: davidrevesz.ovb@gmail.com (limba romana/engleza)
Telefon mobil: 0036704212190 (limba maghiara)