de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Vegis.ro

check_circle Companie verificată
48

Vegis.ro

check_circle Companie verificată
48

Despre

Vegis.ro a apărut din dorința de a veni în întâmpinarea oamenilor cu un magazin online care să ofere o gamă cât mai bogată de produse sănătoase și remedii naturale, livrate rapid și însoțite de servicii de calitate.
În colțul nostru cu alimente din natură vei găsi peste 8500 de produse bio, suplimente, remedii din plante medicinale, tratamente cosmetice, raw food, produse bio pentru curățenie și cărți despre sănătate.
Am ajuns la peste 7 ani de experiență mizând pe o echipă entuziastă și tânără (nu neapărat cu vârsta, ci cu sufletul) pasionați de natură și de o viață sănătoasă și încercăm să-i inspirăm și pe cei din jurul nostru să adopte un stil de viață sănătos, în primul rând prin grija față de corp și suflet, printr-o alimentație echilibrată și nu în ultimul rând, prin prețuirea naturii.

 

Vegis.ro a câștigat în  2016, 2017 și 2018 premiul pentru Cel mai Bun Magazin Online de Produse Organice și Naturale și premiul pentru Magazinul Anului în e-Commerce 2017, în cadrul Galei Premiilor e-Commerce.  

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre noi, ne găseși pe https://vegis.ro/  și https://www.facebook.com/vegis.ro/.

Joburi

Social

Contact

Zaharia Stancu FN, Brasov

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close