Vasara Energy S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem o companie dinamica, permanent orientata catre dezvoltarea si imbunatatirea produselor si serviciilor oferite.Impreuna cu producatorul nostru german, oferim solutii scalabile pentru stocarea energiei, de la sisteme mici, portabile pana la solutii modulare pe baza de containere. Importăm și distribuim produse care oferă clienților noștri posibilitatea de a stoca energie, dar și de a avea energie electrică oriunde și oricând. Promovăm soluții inovatoare pentru a face energia mobilă, eficientă și disponibilă acolo unde este necesar. Adaptabilitatea si flexibilitatea sunt cuvintele care ne caracterizeaza!Clienții noștri lucrează în construcții, industrie, apărare și securitate, gestionarea evenimentelor, facilități medicale de urgență, activități în aer liber, film și TV, birouri, infrastructură de rețea și spitale de campanie.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.