Valex Orizont S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

S.C. VALEX ORIZONT SRL societate cu raspundere limitata, infiintat in urma cu 10 ani din initiativa asociatilor Valean Alexandru si Valean Ancuta, avand ca obiect de activitate initial: Lucrari de pregatire a terenului; Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale; Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide, electricitate si telecomunatii; Constructii hidraulice; Lucrari de demolare a cladirilor; Lucrari de foraj si sondaj pentru constructii; Lucrari de instalatii electrice; Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat; Lucrari de tamplarie si delgherie; Lucrari de pardoseli si placare a peretilor, de invelitori, sarpante si terase la constructii; Alte lucrari de finisare; etc

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.