Vadrexim 2000 srl

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

VADREXIM 2000 S.R.L. este înfiintata în anul 1999, obiectul principal de activitate fiind comercializarea de anvelope noi si jante noi pentru toate tipurile de autovehicule:  anvelope iarna,  anvelope vara,  anvelope all season,  jante aliaj,  jante tabla, alte accesorii si piese auto.

Societatea s-a axat in principal, in cei peste 17 ani de functionare, pe comercializarea de anvelope noi si jante noi originale si aftermarket pentru toate tipurile de autovehicule, marci premium sau de buget asa incat sa putem oferi clientilor posibilitatea de a alege anvelopele sau jantele dorite in functie de bugetul alocat.Politica firmei pune accent în primul rând pe deservirea clientilor, persoane fizice si persoane juridice, cu promtitudine si profesionalism , oferind un excelent raport calitate - pret produselor comercializate.
 
In ultimii ani am reusit sa ne marim permanent volumul de activitate urmare a formarii unui portofoliu de clienti constanti, clienti ce apeleaza cu incredere la serviciile noastre în mod constant. Stocul de anvelope si jante auto cuprinde atat marci consacrate, de top, cat si marci mai putin cunoscute dar cu un foarte bun raport calitate - pret.
 
Daca este sa ne referim la marcile de anvelope comercializate, societatea noastra vinde atat marci premium de anvelope noi cat si marci de buget mai ieftine, dintre cele mai cunoscute enumeram: Michelin, Goodyear, Dunlop, Pirelli, Continental, Bridgestone, Nokian, Fulda, BF Goodrich, Firestone, General, Debica, Sava, Tigar, Riken, Matador.
 
In ceea ce priveste marcile de jante, comercializam atat jante noi originale cat si aftermarket, cum ar fi: AEZ, Dotz, Dezent, Enzo, Borbet, OZ, Sparco, FondMetal, BBS, Alessio, MSW, Wolfrace, HRS, Mega Drive, ASW, Torque, GM, Alcar Stahlrad, Roller.

Colaborarea foarte buna cu producatorii, importatorii si furnizorii importanti de anvelope si jante auto, ne da posibilitatea sa onoram practic, aproape orice comanda de anvelope noi de iarna, vara si all season sau jante noi din aliaj aluminiu tabla sau otel, la preturi dintre cele mai mici, chiar daca nu le avem pe stoc in acel moment.
 
Daca veti comanda anvelopele si jantele online si nu le puteti ridica personal din magazinele noastre, acestea va pot fi trimise prin curier rapid direct la domiciliul dumneavoastra oriunde in tara in maxim 24-72 ore. Pentru mai multe informatii privind costul transportului puteti contacta unul din reprezentatii nostri de vanzari. 

Anvelopele si jantele achizitionate direct din magazinele noastre pot fi montate pe loc cu ocazia cumpararii lor intr-un Service Roti autorizat RAR, dotat cu utilaje moderne si personal calificat unde se executa lucrari de montare si demontare a anvelopelor si jantelor, echilibrarea rotilor, presiune cu azot in anvelope, indreptarea jantelor de pe autovehicul daca este cazul, geometrie computerizata a directiei, alte lucrari de mecanica usoara. Nu veti mai fi astfel nevoiti sa carati anvelopele sau jantele pana la o vulcanizare unde sa le puteti monta.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.