URS Certificări

check_circle Companie verificată
1

URS Certificări

check_circle Companie verificată
1

Despre

United Registrar of Systems Ltd. este un organism independent de certificare, cu sediul în Marea Britanie, birouri în 40 de ţări şi peste 40.000 de clienţi. URS este o companie acreditată de către UKAS (United Kingdom Accreditation Service) pentru certificări în conformitate cu standardele internaționale ISO dar și ca organism de inspecții de terță parte de tip A.

Concret, URS Certificări este angrenată în toate activitățile din sfera TIC (Testing, Inspection și Certification):
1. certificarea sistemelor de management ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000, ISO 17025, ISO 27001 etc;
2. formare de personal - auditor intern ISO, manager calitate, manager mediu, stivuitorist, macaragiu - toate grupele, fochist clasa C, operator RSVTI, operator GPL etc;
3. servicii de verificare/reglare/reparare pentru supape de siguranță, toate categoriile, cu P max = 200 bari;
4. servicii de expertizare în vederea stabilirii duratei de viață remanente și a cărții tehnice specifice la instalațiile din sfera ISCIR - compania noastră este autorizată ISCIR să realize expertizări pe toate echipamentele de ridicat și echipamentele sub presiune IMSP.

Cu peste 40.000 de certificate emise până în prezent în toată lumea, URS este una din primele cinci cele mai mari firme de certificare din lume. Companii de prestigiu din toate industriile au ales URS ca şi partener: MOL România, AGROSEL, E.ON, Metrorex SA, TRANSGAZ SA, Bioeel, AGRANA ROMÂNIA SA, Electrogrup, Ortoprofil etc.

Joburi

Contact

Str. Madach Imre nr. 8, Tirgu Mures Mures

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close