Unimasters Logistics SRL

check_circle Companie verificată
3

Unimasters Logistics SRL

check_circle Companie verificată
3

Despre

Unimasters Logistics SRL a fost fondata in Romania in anul 2004 ca subsidiara si parte a Grupului de companii Unimasters Logistics PLC cu sediul in Varna, Bulgaria. Unimasters Logistics PLC este un furnizor inovator de servicii de logistica cu subsidiarii specializate in logistica si transport maritim, rutier, aerian; servicii maritime si portuare; agentie de vanzari si servicii pentru linii aeriene si linii maritime; logistica contractata, broker de asigurare si reasigurare.

Fiind una dintre companiile de logistica si management al transporturilor cu cea mai rapida evolutie din Europa Centrala si de Est, compania noastra furnizeaza o gama variata de servicii inovatoare, orientate spre client, avansate din punct de vedere tehnologic si operational in domeniul transportului, logisticii si managementul lantului de aprovizionare. Avem birouri in Romania, Bulgaria si Ungaria.

Joburi

Social

Contact

1A Drumul Garii Odai St., Airport Plaza Building, Entrance B, 1st floor, Suite 109, RO-075100, Otopeni

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close