Unimasters Logistics SRL

3

Unimasters Logistics SRL

3

Despre

Unimasters Logistics SRL a fost fondata in Romania in anul 2004 ca subsidiara si parte a Grupului de companii Unimasters Logistics PLC cu sediul in Varna, Bulgaria. Unimasters Logistics PLC este un furnizor inovator de servicii de logistica cu subsidiarii specializate in logistica si transport maritim, rutier, aerian; servicii maritime si portuare; agentie de vanzari si servicii pentru linii aeriene si linii maritime; logistica contractata, broker de asigurare si reasigurare.

Fiind una dintre companiile de logistica si management al transporturilor cu cea mai rapida evolutie din Europa Centrala si de Est, compania noastra furnizeaza o gama variata de servicii inovatoare, orientate spre client, avansate din punct de vedere tehnologic si operational in domeniul transportului, logisticii si managementul lantului de aprovizionare. Avem birouri in Romania, Bulgaria si Ungaria.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

1A Drumul Garii Odai St., Airport Plaza Building, Entrance B, 1st floor, Suite 109, RO-075100, Otopeni